Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Port USB nie wykrywa MP3

danielo1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z wykrywaniem urządzenia MP3, gdy podłączam MP3 system jej nie wykrywa nie wiem dlaczego próbowałem przy wszystkich

Portach USB i nic, sprawdzałem w menedżerze urządzeń jej też tam nie było. Instalowałem sterowniki do Portów USB jednakże to nie zadziałało

napisze też że przed odinstalowaniem SP3 MP3 normalnie wykrywało podłączałem też inna mp3 i w każdym porcie działa, jeżeli wiecie o co chodzi proszę o odpowiedź, z góry dziękuje.

Opublikowano

napisze też że przed odinstalowaniem SP3 MP3 normalnie wykrywało podłączałem też inna mp3 i w każdym porcie działa, jeżeli wiecie o co chodzi proszę o odpowiedź, z góry dziękuje.

rozwiązanie masz i jeszcze pytasz. skoro wywaliłeś sp3

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Na nowo instalacja SP3.Porty muszą być sprawne skoro przedtem działały,więc są podłączone zainstaluj na nowo service i daj znać co i jak.

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

Zainstalowałem ponownie sp3 i lipa... :C

Na nowo instalacja SP3.Porty muszą być sprawne skoro przedtem działały,więc są podłączone zainstaluj na nowo service i daj znać co i jak.

Zainstalowałem ponownie sp3 i lipa... :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...