Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] i mam [pytanie] odnośnie modów

MR.ZiomuuSs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. a więc szukam modu MineColony na najnowszą wersję minecraft (1.5.0)

i mam pytanie jaki to mod i zaraz szukam tego modu:

po wciśnięciu różdżką na blok złota(czy coś , nie pamiętam dokładnie)

tworzy się domek główny i ludzie z różnymi skinami, dom główny można rozbudować , z ludzikami można handlować złotymi , brązowymi i srebrnymi monetami można tworzyć nowe domy i je też rozbudowywać(kładzie się chyba jakieś skrzynki czy coś) , żeby budowali dom trzeba położyć zwykłą skrzynkę i dać tam materiały oni to borą i zaczynają budowę , mówią ci co potrzebują do budowy i wg.szukam tego modu na 1.5.0 ale ten mod to NIE minecolony

kolejny mod:

na różnych biomach można spotkać rożne wioski ale można je też różdżką stworzyć(ale nie jestem pewien) są tam wojownicy i wg. wioski same zaopatrują się w potrzebne materiały , są wioski murzynów, białych i chińczyków są także małe twierdze z wojownikami. jakie to mod? i również go szukam na wersję 1.5.0

UWAGA! wszystkie 3 mody MIAŁEM KIEDYŚ na innych wersjach minecraft i chciałbym znowu na nich pograć.

Opublikowano

Dzięki teraz mi się przypomniała nazwa , millernaire ... no tak THX wielkiiii LIKE teraz jeszcze jakiś download na wersję 1.5.0 please :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...