Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lamborghini LP650-4 Roadster vs Ford Mustang Boss 302 '12 vs Lexus LFA

Kubullux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dylemat pomiędzy tymi 3 autami i nie wiem w które najwięcej pakować. Mam w garażu kilka dobrych części i nie wiem czy pakować w lexusa czy np. LP650 potem okaże sie lepsze... Proszę o pomoc

Lambo ogólna 714 Przyśp 712 Max Prędkość 848 Sterowność 598
Mustang ogólna 744 Przyśp 714 Max prędkość 876 Sterowność 642
Lexus LFA- ogólna 760! - Przyśp 702 Max prędkość 871 sterownośc 707
Jeżeli pomyliłem prędkość z przyśpieszeniem i na odwrót z góry przepraszam. Nie umiem odczytac tych statysktyk w garażu.

Opublikowano

Ja wybrałbym bez wahania Forda, jeden z najlepszych wozów w grze do pościgów.

Lambo jest dobre, ale szybko ci się znudzi.

Lexus jest według mnie przeciętny.

Opublikowano

Najlepiej by było, jakbyś napisał czy chcesz samochód do wyścigów, czy do pościgów, a może do dragów.

Ja pakowałbym części w Mustanga. Jest to dobry samochód, z dobrym przyśpieszeniem, ale niektóry go nie lubią, ponieważ czasami "zarzuca dupą".

Mi bardzo fajnie się jeździ Bossem.

LFA - Ja usunąłem ten samochód z garażu, ponieważ nie potrafię nim jeździć :angry: Może ładnie przyśpiesza, ale ma mały kąt skrętu.

LP650 - Też usunąłem to lambo z garażu, ponieważ jedziłem Europą i kupiłem lambo i po prostu nie umiałem jeździć LP650.

Może ładnie przyśpiesz, ale kąt skrętu :( Na dragach sobie ładnie radzi. Na prostych trasach też, ale po prostu jest uniwersalny.

Opublikowano

Nie zgodzę się żeby LFA był słaby w zakrętach. Nie jest to Lotus ale można pozwolić sobie nim na przyhamowanie bo później i tak nadrabia przyspieszeniem.

Mustang jest najciekawszym wozem z tej trójki, szybki przede wszystkim.

O Lambo zostało powiedziane wszystko.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Najlepiej by było, jakbyś napisał czy chcesz samochód do wyścigów, czy do pościgów, a może do dragów.

Ja pakowałbym części w Mustanga. Jest to dobry samochód, z dobrym przyśpieszeniem, ale niektóry go nie lubią, ponieważ czasami "zarzuca dupą".

Mi bardzo fajnie się jeździ Bossem.

LFA - Ja usunąłem ten samochód z garażu, ponieważ nie potrafię nim jeździć :angry: Może ładnie przyśpiesza, ale ma mały kąt skrętu.

LP650 - Też usunąłem to lambo z garażu, ponieważ jedziłem Europą i kupiłem lambo i po prostu nie umiałem jeździć LP650.

Może ładnie przyśpiesz, ale kąt skrętu :( Na dragach sobie ładnie radzi. Na prostych trasach też, ale po prostu jest uniwersalny.

Ja bym chciał samochód uniwerslany... Niektórzy mowią że zarzuca ale wg nie nawet na recznym.. Lubię diftować ale skoro wiekszość mówi ze brać bossa to go wezme i sie zobaczy. nie byłem zdecydowany co do tych 3 autek ale dzieki za odpowiedz.

Opublikowano

Ja bym chciał samochód uniwerslany... Niektórzy mowią że zarzuca ale wg nie nawet na recznym.. Lubię diftować ale skoro wiekszość mówi ze brać bossa to go wezme i sie zobaczy. nie byłem zdecydowany co do tych 3 autek ale dzieki za odpowiedz.

Uniwersalny samochód ?

Bierz bez wachania Forda, posiadam go obecnie, dobrze przyśpiesza, prędkość maksymalna też dobra + sterowanie dobre wsadzisz 3 części ultra i jest w klasie S

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...