Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bf3 x360

BarTeXiN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba osobno kupić Bf i dodatek. Poszukaj w sklepach internetowych ja tak kupiłem sobie cod black ops (przez allegro)

@EDIT chyba że chcesz wszystkie dodatki jakie są wtedy kup bf premium to też taki dodatek tyle że ma wszystkie dodatki (tak wiem bez sensu :P)

Opublikowano

Proszę:

http://www.3kropki.pl/p/battlefield-3-pl-premium-edition-x360.html

Jest to co prawda Premium Edition, czyli podstawka z premium, ale zaraz powiem dlaczego tak. W większości sklepów BF3 podstawka kosztuje koło 120zł. Znaleść dodatek jeszcze który kosztuje pewnie z 50zł i płacić za przesyłkę, ew. dwie, jest nieopłacalne, bo za tyle samo (może +/- 10zł) masz wszystkie dodatki w tym. Na twoim miejscu wolałbym właśnie premium edition zamówić, bo różnica wyszłaby ci niewielka, a do tego 4 dodatki i premium, które daje rózne pierdoły.

Opublikowano

badur00121

Najpierw czytaj temat, później pisz posty, bo twój nie jest na temat.

Autor szuka gry na XBOX'a 360, a ty podałeś dodatek na PC.

@Edit

Z tego co widzę, to na tej stronie jest tylko wersja elektroniczna, jednak na 100% nie wiem, rękę chce jeszcze mieć :D

To co podałem jest atrakcyjną ofertą i jest to wersja pudełkowa, a z tego co widzę, na popularnych serwisach za 200zł + sprzedają. Ale mam chwilę, to mogę poszukać tańszej.

Opublikowano

Dzieki , reke ci zostawie , ale z nerka to juz bd miał problem :D , jak masz czas to szukaj , nie chce ci głowy zawracac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...