Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I]SZUKAM 2 ZIOMKÓW NA TERAZ

_Martin_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi o testa na level up w 30 min od R do CSM new hack test

Nie da rady wbić tyle leveli na 1 mapie... Jeśli widziałeś takiego hacka to jest fake. Maxymalnie byś wbił ssg lub niżej.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie da rady wbić tyle leveli na 1 mapie... Jeśli widziałeś takiego hacka to jest fake. Maxymalnie byś wbił ssg lub niżej.

napisał, że w 30minut a nie przez jedną gre...poza tym widać, że mało wiesz o hackach..jak był lifetaker to za jedną grę LMS wbijało się 100k expa...:)

co do tematu, nhapisz coś więcej jak ma to wyglądać itp itd ?

ehh.:)

Opublikowano

dostanie bana za serwer logi, naprzyrodzone staty

Szukam kogoś do tego a nie wykładu na temat bana

ja moge powiedz gdzie i kiedy

ew. daj skypa/gg

napisz do mnie na gg:34759633

Opublikowano

ja mogę ;3. pisz PW po więcej.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

I Ty dostałeś KidModa? -.-

@top jak coś to ja jutro mogę pomóc ;>

boyka.jpg

Opublikowano

napisał, że w 30minut a nie przez jedną gre...poza tym widać, że mało wiesz o hackach..jak był lifetaker to za jedną grę LMS wbijało się 100k expa... :)

co do tematu, nhapisz coś więcej jak ma to wyglądać itp itd ?

I Ty dostałeś KidModa? -.-

@top jak coś to ja jutro mogę pomóc ;>

Nadal będziecie mi pisać.. Po 1 poście już zauważyłem, że nie doczytałem, że w 30 minut. Nie jestem maszyną, zdarza mi się pomylić.

@topic jeśli Cię to w jakikolwiek uraziło, Przepraszam.

Opublikowano

Dektored nie powinien mieć tego moda. Pozdrawiam

Takie opinie zgłaszaj administracji, kid moderator to jest czas na wykazanie się, zawini to dostanie degradacje, sprawi się dostanie moderatora. Sam napisał że nie jest maszyną tak więc miał prawo się pomylić jeżeli masz jakieś inne zastrzeżenia patrz do początku.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Po 1 panowie spokojnie Dektored nie ma obowiązku znać wszystkich cheatów to ze jest kidmoderatorem nie znaczy ze zna każdego cheata i musi wrzucać tone ich na forum.

Po 2 za jakie kolwiek nabijanie lvl-a/killi na innych graczach jest ban.

Po 3 Dektored ma racja nie wbijesz w tyle czasu lvl-a i nie wmawiajcie że da się to zrobić jakimś cheatem ponieważ kiedyś były takie cheaty ale obecnie żaden takiego czegoś nie ma.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Po 1 panowie spokojnie Dektored nie ma obowiązku znać wszystkich cheatów to ze jest kidmoderatorem nie znaczy ze zna każdego cheata i musi wrzucać tone ich na forum.

Po 2 za jakie kolwiek nabijanie lvl-a/killi na innych graczach jest ban.

Po 3 Dektored ma racja nie wbijesz w tyle czasu lvl-a i nie wmawiajcie że da się to zrobić jakimś cheatem ponieważ kiedyś były takie cheaty ale obecnie żaden takiego czegoś nie ma.

po 1 jak ktoś nie ma o czymś pojęcia nie powinien o tym mówić

po 2 jest to forum o cheatach i 80%osób tutaj mało interesuje to, że dostaną bana.

po 3 było/możliwe że gdzieś jest takie coś...tutaj coś dla Was kidmodzi :)

ss jest mój, za czasów jak był lifetaker...@Dektored,coś dla Ciebie:

combatarms02k.jpg

ehh.:)

Opublikowano

po 1 jak ktoś nie ma o czymś pojęcia nie powinien o tym mówić

po 2 jest to forum o cheatach i 80%osób tutaj mało interesuje to, że dostaną bana.

po 3 było/możliwe że gdzieś jest takie coś...tutaj coś dla Was kidmodzi :)

ss jest mój, za czasów jak był lifetaker...@Dektored,coś dla Ciebie:

Ok przyznaję pomyliłem się. Do autora: Topic zostaje zamknięty z powodu powoli rozwijającego się spamu. Zapraszam tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/890992-i-zapisy-na-wspln-gr/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...