Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.4.7][Pliki serwerowe by ANSSKS [Nowe!][Rpg+Survival]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nw mi sie wydaje ze to Kolejna Paczka BR3ND tylko sb ja przywłaszczyles i dodales 1 plugin> plagiat

pliki sam składałem do kupy. Nie chciałem dodawać wszystkich pluginów odrazu ... Quester dodam na 100 % jak i mapkę :)

Proszę nie pisać że to kolejna kopia Br3nda itp. on do jasnej choler* stworzył FreeBuild !

Opublikowano

Hm RPG raczej nie nazwałbym tej paczki. Survival chyba też zbytnio nie. To że jest mcmmo nie robi z tego RPG. Powinieneś dobrać inne pluginy

Opublikowano

@up czytaj moje posty nie chciałem odrazu dodawać all pluginów spokojnie trzeba dodałbym więcej to byście pisali na ch** tyle pluginów itp ;/

Opublikowano

Kolego wszystko ładnie opisane ale Ultra ban nie PL :) Mcmmo nie PL Jobs tez nie PL Pozdrawiam. reszty nie sprawdzam bo pewnie tez nie PL

Opublikowano

dobra mój błąd :) zaraz to naprawiam !

Mało pluginów związanych z RPG :>

Dodaj Quester :)

nie potrzebne b jest Citizines ! to też ma w sobie Questy !

Opublikowano

haahha Koleś kuraw załamuje mnie nie Pobierajcie to zwykła paczka z Bukkita :)

Pisał koleś ze all plugny spolszczone :D Właśnie je paczyłem :) i 1 % moze jest spolszczona Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...