Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek w grach MMO

malekos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie temat był pewnie poruszany wielokrotnie. Ale wyszło tyle gier, że chyba troszkę mogło się zmienić. Pytanie brzmi tak jak wyżej czy zarobek w grach typu Metin 2 jest możliwy ? A może Tera albo Raiderz ? Macie jakieś typy gier na, których można zarobić te marne parę groszy ?

Opublikowano

Allegro > Komputery > Gry > MMO
Wpisujesz fazę Gold
Patrzysz jaki jest przelicznik
np. 5Mil kasy czy tam 5Golda za 10zł to wg. mnie dobra opcja, ale jak widzę 100mil za 10zł to dziękuje...

Zrób tak i poszukaj tej gry która Ci odpowiada.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ta ale najpierw trzeba grę kupić. Ktoś się orientuje czy w Terze łatwo o golda ?

Czasem zeby zarobic trzeba na poczatku stracic.

Opublikowano

ja zarobilem 400 zl w zeszlym tygodniu. sprzedalem konta w margonem. zysk calkiem oplacalny i przyzwoity

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Sprzedawaj to co masz na allegro. Gry typu jak Pan u góry podał : Margonem .
4story, Raiderz, WoW i tego typu gry. Jak udoskonalisz swoją postać, będzie sporo warta.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...