Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontury na brzuszku

hrabia14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm a więc... Od 10 roku życia ćwiczyłem kung fu, nabiłem 2 DAN i całkiem ładnie wyrzeźbiłem sobie brzuszek, ćwiczeniami ogólnymi.

Teraz jednak zawiesiłem treningi i trochę się zaniedbałem (piwsko, fajki) i tu pytanie. Jakie domowe ćwiczenia polecacie na rozwój kształtu mięśni? Nie potrzebuje ćwiczyć na siłę ani na rozmiar, chcę tylko, żeby wróciły do poprzedniego kształtu :) Co polecacie?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

6 weidera , bo to cwiczenie na rzeźbe

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Pompki

Pompki Francuskie

Hantle podnoszenie

Jeśli masz ławkę nawet prowizoryczna i hantelki to ładnie można zrobić plecy, triceps i klatkę, a przy tym rączki.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Pompki

Pompki Francuskie

Hantle podnoszenie

Jeśli masz ławkę nawet prowizoryczna i hantelki to ładnie można zrobić plecy, triceps i klatkę, a przy tym rączki.

Pompki i unoszenie hantli na brzuch, no zajebiście.

@top

Dieta, aeroby, hiit, tabata.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Mateq moim mistrzem, gdybyś choć kiedyś poszedł raz na siłownie, to byś wiedział, że większość ćwiczeń poprawia wygląd brzucha, nawet zwykłe pompki czy podnoszenie hantli. Żeby się unieść spinasz nie tylko jeden mięsień ale kilka w tym też mięśnie brzucha :)

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Ja pierdo***

Ludzie wracać do gimbazy.. Hantle, a6w lub brzuszki na spalenie tłuszczu?? :O

Biegaj z 3-4 razy w tygodniu po 2 km około, to w miesiąc zrzucisz z 5 kg co najmniej. Tylko przy tym odżywiaj się zdrowo.

To jest najlepszy trening na pozbycie się tłuszczu.

Opublikowano

Ja pierdo***

Ludzie wracać do gimbazy.. Hantle, a6w lub brzuszki na spalenie tłuszczu?? :O

Biegaj z 3-4 razy w tygodniu po 2 km około, to w miesiąc zrzucisz z 5 kg co najmniej. Tylko przy tym odżywiaj się zdrowo.

To jest najlepszy trening na pozbycie się tłuszczu.

Kto tu mówi coś o tłuszczu geniuszu? Ważę 85kg na 195 wzrostu. "Tłuszczu" mam tyle co nic, ekspercie...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Pompki i unoszenie hantli na brzuch, no zajebiście.

@top

Dieta, aeroby, hiit, tabata.

Akurat przy pompkach mięśnie pracują intensywnie tak samo przy unoszeniu hantli w pozycji pionowej!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...