Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sciąganie całej mapy z serwera

olowkowa299

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dość pilnie potrzebuję pobrać tą mapę z serwera:
http://www.minezmap.com/

Nawet może skorzystałbym z opcji moda world-downloader aczykolwiek biorąc pod uwagę, że na tym serwerze po 500 kratkach zginę zatłuczony przez zombiaki lub z głodu - podziękuję.

Jakieś sugestie?

Opublikowano

No mówię, że szukam jakiejś bardziej hackerskiej opcjii... ;\ Nic mi po kawałkach mapy, potrzebuję ściągnąć wszystko w promieniu 4000 krateczek.

BarTeXiN., niestety nie tak to działa. To co WIDZISZ to ŚCIĄGA
Opublikowano

Szukasz hackerskiej powiadasz...

Włam się do FTP. xD

A tak serio, to to chyba jedyna opcja.

Włamanie do FTP, to rzecz nielegalna, nie polecam tego robić dla głupiej mapy.

A nie polecam Ci pobierać całej mapy, bo przecież na całej mapie już gracze mogli coś zbudować i nie będziesz mogła tego na swoim serwerze zostawić... ;)

Lepiej skopiuj WorldEdit, jeśli nie potrafisz śmiało pisz na PW! Chętnie pomogę! ;-)

5465845486.png

Opublikowano

MiałEM na myśli raczej taki FORCE DOWNLOAD całej mapy np. pobierając ją z ich dynamicznej mapy czy bezpośrednio z serwera lecz bez konieczności chodzenia po nim. To nie ten typ serwera tam nikt nic nie mógł budować. To mapka średniowieczna po apokalipsie zombie.

Opublikowano

Byłoby super ale wydaję mi się, że była ona w 100% rękodziełem a nie tworem generatora. A nawet jeżeli nie to nie idzie raczej "ogarnąć sobie seeda".

EDIT: Po namyśle, nie ma możliwości podejrzenia seeda z serwera.

Opublikowano

Serio 4tys. Kratek? World downloader 2h zostawiasz MC włączonego i spory kawał mapy masz.

Nie, musiałbym chodzić po całej mapie bo to ściąga jedynie to co "widzę".

Opublikowano

Nie ma chyba innej opcji.

MiałEM na myśli raczej taki FORCE DOWNLOAD całej mapy np. pobierając ją z ich dynamicznej mapy czy bezpośrednio z serwera lecz bez konieczności chodzenia po nim. To nie ten typ serwera tam nikt nic nie mógł budować. To mapka średniowieczna po apokalipsie zombie.

To jest nierealne...

Musiałoby ingerować w FTP.

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...