Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem - pomocy !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wow cata 4.3.4 problem występuje na pewno na 2 serwerach na których sprawdzałem występowanie owego błędu (monster wow, molten wow) ściągałem tez dwa razy i dwa razy z rożnych źródeł. Błąd ten występuje tylko w walce, wygląda on następująco podczas walki postać przykładowo Blood Elf jest tak jak każdą inna w postawie bojowej, trzyma miecz i czeka na kolejny atak, i u mnie momentami jest tak ze postać będąc w postawie bojowej atakuje a po wykonaniu owej czynności stoi, jak by nigdy nic, strasznie mnie to drażni gdyż gram tylko klasami meele, mam nadzieje że wytłumaczyłem w miarę zrozumiale.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

bardzo możliwe, poprostu jest to losowe na którym mobku sie pojawi ten błąd raz normalnie bije a raz uderzy i po wykonaniu ataku stoi jakby nigdy nic, i tak zauwazylem ze czesto wystepuje on gdy mob zatakuje odd tyłu. Mam nadzieje, ze rozumiesz i mi pomozesz :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...