Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuję]Programy przydatne do robienia serwera.

haper1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaden program c++ nie jest latwy, samo znanie podstaw programowania nie wystarcza. Po tym, ze sie pytasz jakim programem najlatwiej jest robic w c++ stwierdzam, ze nawet nie ukonczyles podstawowego kursu tego jezyka. Po kilku godzinach lub dniach uswiadomisz sobie, ze to nie jest tak latwa sprawa i dasz sobie spokoj.

Opublikowano

Zaden program c++ nie jest latwy, samo znanie podstaw programowania nie wystarcza. Po tym, ze sie pytasz jakim programem najlatwiej jest robic w c++ stwierdzam, ze nawet nie ukonczyles podstawowego kursu tego jezyka. Po kilku godzinach lub dniach uswiadomisz sobie, ze to nie jest tak latwa sprawa i dasz sobie spokoj.

No i kolejny -,- co ty wiesz ? nic nie wiesz co ja myślę wiedz mi nie mów, mam sobie dać spokój ? mam być taki jak inni ze gf im napisało coś ? i odrazu zamykają projekt na którym pracowali ? jeśli nie program c++ to program do sieci, nie mów o mnie nic bo mnie nie znasz.

Mówiłeś ze pomyśle ze łatwa sprawa ? jakby nie było trudna to bym nawet nie robił żadnych kroków, nie chce być jak inni nawet nie podają linka do plików,

przecież jakby podali to by odrazu był spokój, tak jak z metinem, pliki szybko by się rozeszły po świecie.......

7ibz.png

Opublikowano

...nie chce być jak inni nawet nie podają linka do plików,

przecież jakby podali to by odrazu był spokój, tak jak z metinem, pliki szybko by się rozeszły po świecie.......

Dla jednej osoby jest to taki ogrom pracy, że sobie nawet nie wyobrażasz. Ciekawy jestem czy po takiej pracy Ty udostępnisz ...

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Za to nienawidzę polaków. Wielkie idee i pomysły przyćmiewane przez zazdrosnych kolesi.

Wiadomo że mu sie to nie uda w pojedynke, ale jak chce to niech próbuje . A jakby mu się jednak udało to będziecie sie do niego łasić jak kot do miski.

@topic

Kolego. Wiedz jedno. Ja robiłem serwer metka i wiem jak to wygląda w praktyce. Robienie serera nostale to zupełnie inna bajka.

Napewno przydatne będą programy: portmap (w zasadzie do wszystkich serwerów -.- ) , xampp (hosting) i wybrane przez Ciebie środowisko c++.

Oczywiście to i tak nie wszystko ale chyba o to Ci chodziło.

Serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia.

@offtopic

Hańba wszystkim hejterą !

Opublikowano

@up

Koleżko nie do końca ;)

Xampp, do hostingu ?

Jak chcesz ale ja to bym do hostingu bardziej.

Unixstorm.pl

wybrał... a nie jakiś byle xampp. Na unix legalnie możesz silniki gier stawiać...

Serwer metina a no nostale to jest jak byś porównywał kota do chomika ?!

Metin2 teraz to dno jakiego nie było pełno nupków, dzieci. Wracając do tematu poważnie znam się trochę na c++ i php więc jak coś to pisz może się przydam bo ile mi wiadomo dobre skrypty na php wychodza.

1921.png

Opublikowano

Jak dasz na oficjalny hosting to mogą go usunąć po przez prośbę entwell a jak dasz swój to nic ci nie mogą zrobić.

@offtopic

Marine, powiedziałbyś karolowi , że to nie grzesiek okradł wam konto i żeby odał itemy z olus999 -.-

Temat uważam za zamknięty, gdyż został wyjaśniony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...