Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kogo byście wybrali?

DJKam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto lista:

Diana

Draven

Kha'Zix

Darius

Fiora

Które byście wybrali ^^ ?

Opublikowano

@2up

Po pierwsze: ult jest co 120 sek a 12 mamy na ponowne użycie po zabiciu.

Po drugie: Darius w tf jest tak przydatny jak (tu mi brakuje pomysłu).. Co z tego że poszukasz ultem jak twój team nie będzie mógł baz ciebie nic zrobić, a darius w late to jest 300g na nogach.

@up ta niewidka na ulice służy do zresetowania pasywki która pozwala wykonać efektywniejsze combo. Daleko na niej nie dojdziesz.

@t

Z tych postaci poleciłbym 2 ale określiłeś czego Ci potrzeba. Chcesz tankowatą, mobilną postać z dmg ponad przeciętnym kup diane. Chcesz papier który dominuje early ale w late odstaje kup dravena. Warty uwagi może być kha zix który jednak w tf pełni role: doskocz-->zabij apc/adc-->padnij. Fiora niby to silne ale papier. Jak zaczniesz składać na offtanka to znowu dmg nie ma. Dariusa już napisałem co myślę.

Opublikowano

@t
. Warty uwagi może być kha zix który jednak w tf pełni role: doskocz-->zabij apc/adc-->padnij.

Jak dasz ewolucje skrzydel to nie padniesz bo doskoczysz zabijesz i odskoczysz :]

20utztj.jpg

Opublikowano

Kha'zix najlepszy counter na casterów. Fiora najlepsza kontra na AD, a Darius jak to Darius czyli czołg w rękach kogoś ogarniętego. Teraz już sam sobie wybierz co Cie bardziej interesuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...