Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] co kupić

Domenis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się nad kupnem run do ryza albo strony do run potem do ryza albo zaca.

Mam 2 strony pod ap i pod ad ale pod ap chcialbym zmnienic na calkowicie na ryze zeby jak najlepiej nim kosic czy lepiej kupic ta strone a potem runy? Albo i champa ?

PS. Nie wiedziałem gdzie to wstawić, poniewaz w wybieraniu championów nie pasowało mi to ;/

a11176.jpg

Opublikowano

Trochę nie mogę się rozczytać , za słabą mam wyobraźnie , jednakże jeżeli chodzi o to że nie wiesz co najpierw kupić czy stronę następną run czy pozamieniać tą czy masz ?

Jeżeli chodzi o to co wymieniłem powyżej to opłaca ci się bardziej kupić nową stronę run , ponieważ jeżeli masz więcej stron run to ci się to przyda bardziej w dalszych rozgrywkach leagueoflegends.

Opublikowano

Lepiej strony ap nie zamieniaj na Ryza. Bo takie runki na innych ap się średnio sprawdzają.

Więc jeśli chcesz runy na Ryze to najpierw potrzebujesz nowej strony.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Polecam zrobić 5 referali i zrobić full mana !

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...