Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skrzynki bonusowe

'Kewlys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

3 dni temu, kolega mnie wkręcił do gry w DO przyznam, że spodobało mi się. :P

Aktualnie zarabiam na siebie zbierając Skrzynki Bonusowe na x-1, legalnie, beż żadnych botów, ale jedno mnie dręczy, mianowicie czy jeśli będę dalej zbierał same skrzynki, wieczorem próbował coś wyhandlować i rozbudować Skylab raz na jakiś czas, to czy przez te skrzynki, mogą omyłkowo osądzić mnie o używanie bota?

Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. :D

PS#: Mam niewidkę, więc zwykły gracz nie zobaczy mojego zbierania.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Nie spotkałem się w ciągu tych kilku lat z przypadkiem, gdy ktoś został złapany jako bot.

Opublikowano

Nie spotkałem się w ciągu tych kilku lat z przypadkiem, gdy ktoś został złapany jako bot.

Nawet te bardzo wykrywalne? o.O

Mogą cie osądzić jedynie gdy bedziesz je zbierał 24h przez kilka dni :P

Ludzie latają 24/7 na bocie i się nie sypią bany

Na pewno bym nie był w stanie zbierać 24/7. :p

Ok, dzięki Wam.

Macie po Lajku. :D

5y6tk3.gif

Opublikowano

Nawet te bardzo wykrywalne? o.O

Tzn. miałem na myśli, jeżeli zbierał ręcznie.
Opublikowano

Kiedyś masa graczy dostawała bany przez pomyłki skryptu, nawet ci uczciwi, ale wszyscy dostali unbany :p Nie martw się, jak ktoś miał by bota to by nie latał nim pare godzin dziennie, tylko nonstop, bo i tak w ogóle nie banują za boty.

Opublikowano

Kiedyś masa graczy dostawała bany przez pomyłki skryptu, nawet ci uczciwi, ale wszyscy dostali unbany :P Nie martw się, jak ktoś miał by bota to by nie latał nim pare godzin dziennie, tylko nonstop, bo i tak w ogóle nie banują za boty.

Dziękuję jeszcze raz, już mi wystarczy temat można zamknąć, aby uniknąć spamu. :P

Offtop#: yza6p.png Źle nie jest. :rolleyes:

5y6tk3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...