Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak myślicie?WEJDZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio w tej 2 klasie gimbazy qumple sie zmienili i jakby w pewnym
czasie zdurnieli. Są wgl. inni i tacy dałnowaci (nie obrażając osób z
downem). Czy to czas takiego debilizmu czy to otoczenie tak na nich wpłyneło?

Stazi oarnieci qumple stali się debilami ktorzy obgadują w każdym możliwym momencie. Z czasem coraz wieksza część klasy taka jest...

Opublikowano

Co chcesz prezciez to gimbaza.

tego nie ogarniesz

Poproszę o Like'a

Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł.

Albo Ci się spodobał. :P

Opublikowano

ja mam to samo ;d przez cała podts. kumplowałem sie z takimi dwoma, po 1 sem. gimnazjum odjebało im coś, zaczeli sie bujać, jarać i wgl idiotyzm totalny... :D

Opublikowano

chodze do gimbazy, sa takie przypadki;)

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Też mam podobnie, ale to się zaczeło w 3kl gimbazy ^.^ Zaczeli napier**lać w LoL'a to można powiedzieć że po:

1.Nic innego tylko gadają o grach

2.Wychodzą z domu żeby iść do sklepu(na drugi koniec miasta)kupują cole i chipsy i typowo napieprzają w LoL'a...

3.Jeden z nich podchodzi do Cb z tekstem "zakur*ic ci ze skila" i cieszy morde...

4.Chodzą w grupie 4-5 osobowej i zgrywają kozaczków co oni tam nie mają itd...(chodzi o gry)^^

Mógł bym jeszcze powymieniać ale jakoś mi się niechce ( kiedyś się z nimi zadawałem ale to było zło!!) nie polecam zmieniać się w coś takiego, lub coś takiego jak ty napisałeś... to jest chore.

(zachowują się nwm. jak by ich tramwaj pierd*lnoł)hahaha

f97c42bcb433ba1emed.jpg

Opublikowano

Jak ja się cieszę że mi na dekiel nie jebało, bo teraz mogę się pośmiać i nie płaczę jak sobie przypominam stare czasy xD

BTW z takimi kolegami to lepiej ostrożnie, jak się jebie we łbie to nigdy nie wiesz co odjebią.

Opublikowano

Prawdę mówiąc, albo ja jestem jakaś wybitnie stara, albo za moich czasów w gimnazjum byli jeszcze w miarę normalni ludzie. o.O A co do kolegów... jedyne, co mogło na nich tak drastycznie wpłynąć to otoczenie. Może zaczęli się z kimś nowym zadawać, czy coś... Jeżeli to są Twoi kumple to weź ich na stronę i pogadaj, żeby nie pochłonęła ich ta fala ludzi z jakimś kompletnym odmóżdżeniem.

Opublikowano

U mnie w gimbazie jest to samo, od drugiej klasy dzieci zaczynają świrować i robić se jaja se swoją paczką ze wszystkich innych ale do starszych nie podskoczą. Nic na nich nie poradzisz, to nic dziwnego.

| Random |

Opublikowano

Też mam podobnie, ale to się zaczeło w 3kl gimbazy ^.^ Zaczeli napier**lać w LoL'a to można powiedzieć że po:

2.Wychodzą z domu żeby iść do sklepu(na drugi koniec miasta)kupują cole i chipsy i typowo napieprzają w LoL'a...

3.Jeden z nich podchodzi do Cb z tekstem "zakur*ic ci ze skila" i cieszy morde...

4.Chodzą w grupie 4-5 osobowej i zgrywają kozaczków co oni tam nie mają itd...(chodzi o gry)^^

Mógł bym jeszcze powymieniać ale jakoś mi się niechce ( kiedyś się z nimi zadawałem ale to było zło!!) nie polecam zmieniać się w coś takiego, lub coś takiego jak ty napisałeś... to jest chore.

Mam tak samo w klasie , ale to 9 os. z 18 chłopaków :D , ale są normalni ludzie z którymi można się pośmiać , pogadać..

U mnie kolega na początku roku był jebnięty , a teraz to juz normlany jest.

Opublikowano

Sądząc po mojej 3ciej klasie Technikum, to chyba nie. Chyba że trzeba czekać jeszcze dłużej.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Takie uroki gimbazy, ja w klasie miałem podobną sytuację :) związana z garami ale z grą o nazwie Lineage II, grało w to 6 kumpli i na przerwach zawsze razem chodzili i gadali -,- w podst. było z nimi można normalnie pogadać bo wtedy sport tylko się liczył a w gimbazie jeśli nie gadałeś z nimi o Lineage II to wgl nie gadałeś.

Inna grupa zaczęła jarać a dziewczyny zaś zaczęły się ubierać jak lesby żeby spodobać się starszym klasom ( tech. liceum ) ehh. tak się ludzie zmieniają, a pewnie każda z tych dziewczyn z mojej klasy są dalej dziewicami -,-

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ostatnio w tej 2 klasie gimbazy qumple sie zmienili i jakby w pewnym

czasie zdurnieli. Są wgl. inni i tacy dałnowaci (nie obrażając osób z

downem). Czy to czas takiego debilizmu czy to otoczenie tak na nich wpłyneło?

Stazi

oarnieci qumple stali się debilami ktorzy obgadują w każdym możliwym

momencie. Z czasem coraz wieksza część klasy taka jest...

Też tak mam ;/

Połowa klasy to sami pojebańce...

Opublikowano

Rozumiem że mówisz o podstawówce?

Opublikowano

przykro mi, to przejściowa głupawka młodzieńcza objawia się wyjątkowym debilizmem, trwa od 2 do 4 lat.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Rozumiem że mówisz o podstawówce?

Umiesz czytać ? :) Jest napisane wyraźnie "to się zaczeło w 3kl gimbazy" Oni chodzą ze mną do jednej klasy.

f97c42bcb433ba1emed.jpg

Opublikowano

Czy twoi kumple nagle zaczęli rzucać sucharami? t
Takimi jak:

Co pisze na kominie w obozie koncentracyjnym?
Żydzi górą!

Albo czy zaczęli się nabijać z jednej konkretnej osoby, wyróżniającej się wyglądem, zachowaniem, poglądami, poziomem inteligencji?
Może zaczęli również rozmawiać o grach?
Czy ci ludzie się w miarę dobrze uczą?
Czy kumple krzyczą "ruchaj", gdy podchodzisz do laski która ci się podoba w szkole?

Jeśli w 60% odpowiedź na moje pytania brzmi "Tak" to witaj w klubie.
U mnie też zdałnieli, jak chcesz pogadać to pisz na GG, jest w moim profilu.
Albo na PW, powiem ci jak sie zachowywać ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...