Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Android 2.3 Gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej mam androida 2.3 i 768mb ramu jak sie nie mylę poda ktoś jakąś dobrą gre na takie wymagania? głównie szukam jakies do exploracji ;/ może byc to wszystkim aby mozna bylo swobodnie sie poruszac ''normalnie'' po mieście itp :)

Jestem Jaki Jestem

i tego kurwa nie zmienisz

Opublikowano

Model telefonu (patrzac po ilosci ramu to Galaxy Ace 2)

Hmm Co Do tego to sie Mylisz jest to Samsung Galaxy S Advance :* i jak nie chcesz pomóc nie pisz -.-

Czyli szukamy coś ,,ala '' GTA.

GANGSTAR,

Spróbuj GTA 3.

Shopping Cart hero 3 oblookaj

Jakieś inne propozycje bo Gta 3 to mnie zwaliła z nóg masakra szkoda czasu na nia nie podoba mi sie i tyle ;/ gangstar dobra gra wedlug mnie lepsza od gta 3 mimo to iż jest ona mnie rozbudowana i bardziej ''prymitywna'' w gangstar gralem ale shopping cart hero spróbuje jakies jeszcze propozycje ?

Jestem Jaki Jestem

Opublikowano

GTA 3 z tego co czytałem, to coś ci nie działa (ścina), tak? Dziwne... Już nie ma takich defakto gier. Polecam grę OZ Wielki. Fajna, ciekawa gra.

Opublikowano

scinała na htc desire c mial 512 mb ram (tyle co moj kompa :D trolololo) a ten ma 768 mb gdzieś tak wiec raczej nie bd scinalo ale chodzi mi o trudność poruszania sie duzo przyciskow ;/ ciezko mi sie grało ;/

Jestem Jaki Jestem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...