Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaty WoW'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chciałem zacząć grać na globalu i chciałem prosić was o poradę w sprawie prepaidów itd.

Gdzie najbardziej opłaca się je kupować itd.
Z góry dzięki za info.

Opublikowano

Osobiście preferuje typ płatności - Prepaid na 2miesiące - RaF na miesiąc, i tak w kółko ;) Prepaidy kupuje na keyach, a rafy na allegro, sprawdza się bardzo dobrze ;>

Najlepiej. I najlepiej wysłać parę rafów na raz, a potem pisać do gościa, żeby np doładował miesiąc

Podobno w połowie 1014 roku WoW ma być darmowy ponieważ liczba graczy od roku 2008 pozostaje praktycznie taka sama. :/

Hmm , to w tamtych czasach mili WoW'a! ;d

Taka sama? zwykłych graczy maleje, a casuali dochodzi .... Tylko, iteligencji sądzą, że tańszy wow i łatwiejszy = więcej kasy = więcej graczy.

tak, ale przez to przychodzą casuale, ale odchodzą Hardcorowi gracze ;] Dobra ale OFF-Top się robi . Moja wypowiedź też OffTop. Do dalszej rozmowy na ten temat zapraszam do :

http://www.mpcforum.pl/topic/841539-dyskusjawow-free-2-play/?hl=+dyskusja

1373369406-U138092.png

Opublikowano

A no ok dzięki ;) z tym RaF'em nie ogarniam ale z czasem się dowiem ^^. A mam pytanie bo mam konto zrobione do Wotlk (Battle Chest) i czy jak kupie MoP to dostane 30 dni gry? Bo Cata to wiem że nie bo koszuje chyba 20 zł w plejadzie ? (Może się mylę jadę jutro sprawdzić)

Opublikowano

Nie, tylko Batle Chest dodaje czas gry, ale możesz wziąć "Demo" najpierw dodatku. daje Ci 10dni gry, ale maks możesz wbić 99,99% levela wyżej, np cata to 80 i 99,99%. ale np jak Ci to zajmie 2 dni i dobijesz do tego, to już zaoszczędzisz 2dni ^^

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Możesz ewentualnie klucze do pre paidów kupić i wysłać pieniądze przelewem. Ja tak robię z grami jak kupuje i po pięciu minutach mam kod.

Opublikowano

Nie trzeba mieć konta bankowego. Wypełniasz druczek, dajesz pani, ona wbija w kompa, idziesz do kasy, płacisz i pieniążki poszłyy.

Sam tak robię :)