Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko o najlepszej grze RPG , Skyrim w wydaniu Kiszunii!

Ares2100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zaprezentować film znajomego który chcę w przyszłości zbierać kokosy na YT i dopiero się rozkręca.

Niedługo nowe filmy!

//Kolega prosi o subskrybowanie kanału, w późniejszym okresie będzie nagrywane porządną kamerą (gdy gra będzie na xboxie lub PS3)

lub frapsem.

Będą w przyszlości różne konkursy.

graphic.png

Opublikowano

Proszę Cie. Jeżeli chcesz nagrywać na YT to rób to jakimś dobrym programem ,a nie jakimś ziemniakiem kręcisz. Z pewnością ktoś tam coś zobaczy, filmik moim zdaniem bez sensu.
Tak jak up

Weź to usuń.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Z takimi informacjami proszę na pw do autora.

Z pewnością weźmie do siebie pewne wskazówki i się szybko rozwinie.

graphic.png

Opublikowano

@UP

Każdy może i zaczynał , ale bez przesady. Nie potrafi zakupić jakiegoś dobrego programu ?
Każdy dobrze wie, że nie nakręca się jakąś mikrofalówką, tylko porządnym programem. Powiedz mu, że jak przynajmniej tego nie wie, to się nie wybije i z Ciebie pośmiewisko na forum robi.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Szczerze, to mam kilka rad

-nie nagrywaj kalkulatorem

-nie wyzywaj w komentarzach ("dziffka"- co to ma być ? jeżeli chcesz mieć widzów to odzywaj się kulturalnie, tak tylko zniechecasz siebie do innych.)

-nikogo nie interesuje twoje "pro elo koksiarskie eq"(które widać przez cały film)

-przed kręceniem wymyśl co chcesz nagrywać,improwizacja to najgorsze gówno na YouTube

-zainwestuj w lepszy sprzęt do kręcenia

-dodaj swój komentarz

-zwiększ długośc filmu

-nie zachowuj sięjak gimb

Pozdro.

Poproszę o Like'a

Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł.

Albo Ci się spodobał. :P

Opublikowano

Proszę Cie. Jeżeli chcesz nagrywać na YT to rób to jakimś dobrym programem ,a nie jakimś ziemniakiem kręcisz. Z pewnością ktoś tam coś zobaczy, filmik moim zdaniem bez sensu.

Tak jak up

Weź to usuń.

Ziemniakiem XDDDDDDD +1

No tak macie racje. Ale ja widzę, że to jest troll bo nawet 8letnie dziecko zauważy, że to jest prowokacja no chyba, że autor jest na tyle głupi i nagrywa ziemniakiem ale nwm :D

photo261314.png

Opublikowano

Tak jak up

Weź to usuń.

masz like i racja za ziemniaka wielki +++

Opublikowano

Witam, chciałbym zaprezentować film znajomego który chcę w przyszłości zbierać kokosy na YT i dopiero się rozkręca.

Chce zbierać kokosy? To po co się pcha na YT? Niech lepiej wyjeżdża z tego kraju, tutaj kokosy nie rosną.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...