Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiadomość notcha MOJANG

FrizzEX-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Ostatnio gdzieś 5dni temu napisałem do Notcha Dlaczego przy każdej wersji pojawia Sie

Herobrine Removed

Odpisał mi tak

Piszę tak dla tego że nie możemy sie go pozbyć z gry jest jakaś awaria i co nową wersje wraca do gry

-Notch

Sorry za złe tłumaczenie :/

Opublikowano

Kolejny debil, zakladam 13-14 lat ( znajomoc podstawowa anglika )Idź pomyśl lepiej, bo z takimi ludźmi daleko się nie pociagnie ;f

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Heh i myślisz, że się na to nabierzemy?

To się mylisz. Notch pisze tak ponieważ ludzi cały czas dręczą go pytaniami o istnienie herobrine. Opublikował tę informację już dawno.

Opublikowano

Herobrine ... Nie wiadomo czy występuje jeżeli tak jest on bardzo rzadki 0.1 % szans , że go spotkasz . Jest to również taka legenda aby straszyć graczy

mihcio15.png

Opublikowano

Nie wierzę... Nie rozumiecie ze do gry nic sie nie wkradnie? Nie ma textur herobrine- nie ma go.

Nie ma kodu herobrine- nie ma go. Co najwyżej istnieje z modyfikacją :).

@Mrostry0407 Jeśli cię to interesuje, sam mam 14 lat, i nie widzę powodu dlaczego dzieciak znałby angielski gorzej od starszych kolegów :). Jeśli wiadomość Notcha tak brzmiała, dlaczego miałby ją źle przetłumaczyć? ;)

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Nie wierzę... Nie rozumiecie ze do gry nic sie nie wkradnie? Nie ma textur herobrine- nie ma go.

Nie ma kodu herobrine- nie ma go. Co najwyżej istnieje z modyfikacją :).

@Mrostry0407 Jeśli cię to interesuje, sam mam 14 lat, i nie widzę powodu dlaczego dzieciak znałby angielski gorzej od starszych kolegów :). Jeśli wiadomość Notcha tak brzmiała, dlaczego miałby ją źle przetłumaczyć? ;)

A tekstury i kod piorunu są?

Nie ma, a istnieje.

@down

To proszę, znajdź je :)

Opublikowano

@UP Na pewno są w grze, inaczej nie ma prawa to istnieć, pomyśl logicznie: jeśli coś w grze nie ma wyglądu, koloru, rozmiaru, to jak to może istnieć? ;)

@edit no i tu jest pewien problem. Trudno je znaleźć, no ale proszę, pomyśl: jak komputer może wyświetlić coś, co nie ma wyglądu? Z internetu nie ściąga textur, ponieważ pioruny są także, gdy gra się bez Neta:)

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

@up pioruny nie maja teksturki maja czysty generator code dziękiczemu każdy piorun jest unikalny.'

@Topic. Herobrine to tylko , i wyłącznie bajka. A poza tym wątpię żeby notch ci odpisał. Najwyżej członek supportu robił sobie jaja.

Temat stworzony do nabicia postów powinien być jak najszybciej zamknięty.

Opublikowano

Temat godny dyskusji, jednak jeżeli zacznie się pojawiać tu spam to po prostu zniknie...

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

„Z krótkiego śledztwa przeprowadzonego przez kilka osób dowiedziano się, że był to tylko dowcip osób z serwisu Brocast. Przyznali się do tego oraz opowiedzieli, że była to tylko podmieniona tekstura.

Notch również zaprzeczył jego istnieniu na swoim Twitterze:

@notch: Herobrine isn't real in any way, no. I never had a brother (well, there's a half brother I've never met..), and he's not in the game.[1]. (Herobrine nie jest prawdziwy w żadnym razie. Nigdy nie miałem brata (właściwie mam przyszywanego brata (dosłownie: półbrata), którego nigdy nie spotkałem) i nie ma go w grze.)"

Źródło: Wiki

. . .

Opublikowano

Noth pisze to co kilka updatów aby dzieci grające w minecrafta aktualizowaly go ze strachu przed herobrine (taka legenda ;) )

Opublikowano

@kilka up oczywiście to że nie ma tekstur, nie znaczy to że go nie ma. Mogę wam napisać skina w notatniku, ale png/jpga nie będzie... Temat można usunąć, bo nawet jeśli herobrine istniał to teraz go nie ma. Dajcie notchowi robić 1.6 :> .

MjEnSo I minecraft od 3 lat :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...