Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział Motoryzacja

Regman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.

Wpadłem na pomysł aby dodać nowy dział czy subforum do Pogaduszek Motoryzacja.

Komuś zepsuł się samochód , motor czy inny pojazd, ktoś planuje coś zakupić to by mógł poprosić o pomoc na MPC w specjalnym dziale.

Jakie jest wasze zdanie na takie subforum ?

Regmannn

Opublikowano

Nie na mpc, tutaj własny samochód ma może z 0,1% ludzi a takich co się na tym znają jest około 0,01%.

Poza oczywiście wielkimi mechanikami z swoimi motorynkami i endurami (sigh)

Na nie, nie tutaj :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Już widzę taki dział, gdzie najlepsi spece z całej Polski polecą Ci wlanie bezołowiówki do TDI.

Oczywiście, że na nie, to się nie uda, przynajmniej nie teraz.

Opublikowano

Średnia wieku na forum -15.

propsy

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Beka dobra...forum o grach a robimy jakieś o samochodach hmm..może jeszcze z niego anonse zrobimy :D ??

Na nie.

Opublikowano

Póki dział zamyka się w ramach szeroko pojętej elektroniki to ma jakieś szanse na zaistnienie, ale kurwa nie motoryzacja.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Co z tego że ludzie na forum nie interesują się motoryzacją, jeżeli będzie taki dział przyciągnie to ludzi o nowych zainteresowaniach, którzy sobie np. to wygooglowali.

Ja myślę że każdy nowy dział jest dobrym krokiem do przyciągnięcia nowej grupy osób o innych zainteresowaniach.

Forum może tylko zyskać, nic nie tracąc.

76561198090890807.png

Opublikowano

I tak już jest za dużo działów niezwiązanych z tematyką jaką są gry.

więc ja jestem neutralny, bo nie wiem czy takie coś by wypaliło.

Opublikowano

Nie

Możesz o motoryzacji gadać w pogaduszkach mpc to nie jakiś warsztat samochodowy a forum o grach nie żadnych samochodach.

P.S dopisałbym coś ale Wredna mnie wyprzedziła ;-)

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Ja uwielbiam samochodziki i chętnie pogadałabym sobie o nich z kimś innym ;-) Ale wiem, że na forum taki dział nie przejdzie, czy tez nawet subforum. Dlatego neutralna z przychylnością na nie.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Będzie dział, i pierwszym tematem będzie "BMX czy Dirt".

Nie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...