Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Wartość kodów bonusowych.

uwotm9.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem sobię ostatnio CD-Action i widzę, że są tu jakieś kody na gold, a dokładniej:

• 1000 golda oraz 3 dni premium dla początkujących
  • 1200 golda

Więc myślę sobie, czemu by nie zrobić, skoro i tak z tego nie skorzystam. Teraz pytanie. Czy mogę te kody wystawić na allegro, oraz za ile jest wystawić jeżeli będę mógł.

Za dobre odpowiedzi - like.

he?

Uczeń
Opublikowano

Na pewno taniej musisz wystawić niż jest w grze

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

z tego co wiem handel kodami z gazet jest zakazany...

Można wiedzieć dla czego? Przecież to nie jest coś niezgodnego z prawem. Po prostu przekazuję innej osobie kod, który mi nie jest potrzebny.

he?

Opublikowano

A co nie jest zakazane ? Ale... Wymienione przez ciebie kody mają wartość około. 20-25zł (1200golda) i podobnie ten drugi (ponieważ jest mniej golda ale dochodzi 3dni premium). Gazeta kosztowała 16zł. Jeżeli nie przyznasz się to uda ci się po ok.10-15zł jeden kod (jak trafisz na nie ogarniającego nowicjusza) ale jeżeli ktoś już mniej więcej zna się na temacie za 10zł będzie chciał dwa kody... Wszystko zależy od targu.

Opublikowano

PiTeRovvvskyy i niby kto sprawdzi to, że sprzedałem komuś gazetke za dychulca, albo same kody ? Nie są one przypisane... Tak samo jak handel goldem na allegro... *(tej opcji nie polecam)

Opublikowano

A jakie ja mogę mieć tego konsekwencje? Bo właśnie nikt tego nie sprawdzi. To tak jakbym kumplowi dał kody, a on je wykorzystał.

he?

Opublikowano

A jakie ja mogę mieć tego konsekwencje? Bo właśnie nikt tego nie sprawdzi. To tak jakbym kumplowi dał kody, a on je wykorzystał.

Wątpię.Taniej możesz spokojnie sprzedawać, nie jest to zabronione.

Opublikowano

Chodzi pewnie o handlowanie na allegro poprzez prezenty. Koledzy kupowali już prezenty o 50 tys golda. Wydali kasę na allegro, a potem żeby nie dostali bana musieli zapłacić drugi raz prawdziwą ceną golda, taką, jaka jest na stronie głównej WoT. Sądzę, że kody są nie do sprawdzenia.

Postanowie zaryzykowac i je wystawic. Ostatnie pytanie to za ile je wystawic? 15-18zl?

daj cenę odrobinę niższą od CD-Action- wtedy się będzie opłacało

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

A co nie jest zakazane ? Ale... Wymienione przez ciebie kody mają wartość około. 20-25zł (1200golda) i podobnie ten drugi (ponieważ jest mniej golda ale dochodzi 3dni premium). Gazeta kosztowała 16zł. Jeżeli nie przyznasz się to uda ci się po ok.10-15zł jeden kod (jak trafisz na nie ogarniającego nowicjusza) ale jeżeli ktoś już mniej więcej zna się na temacie za 10zł będzie chciał dwa kody... Wszystko zależy od targu.

Pisałem...

Opublikowano

Pisałem...

To sorry.. Nie czytałem komentarzy :<<

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...