Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] IslarisMt2

DetronixCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1642059616.pngStart ok. 2013.04.10 Serwer HAMACHI !!!

Ram: 8 Gb

Łącze: 10 Gb/s

Typ: Easy

Exp: (600%)

Drop: (100%)-inne-500%

Yang: (700%)

Staty: 125

Roski: Tak

6-7 bonus: Tak

Maks. Poziom: 250

Strona:-Narazie TYlko To Rejstracja Nie działa Bedzie działać na otwarciu- www.IslarisMt2.ubf.pl

Download: przed startem

Fabuła:

Pewnego dnia mieszkańców miasta zatakowały złe potwory

Rozbiły całe królestwo ludzie zaczeli się kucić powstały 3 Wioski:

Shinso

Jinno

Chunjo

Ludzie Zaczeli się bać zwierząt więc wspomuż mieszkańców i osiągaj doświadczenie pieniądze sławe

Wciel się w jedną z 4 postaći

Wojownik-Władający wielką siłą i mocą ...

Ninja-Szybki zabójca atakujący z zaskoczenia,Używający lekkich zbroi ...

Szaman-włada wielką inteligencją ,używa potężnych mocy...

Sura-Mroczny wojownik który włada potężną siłą i magią ...

4162530699.png

8.jpg

10.jpg

Weryfikacja

8488514300_1363625229.png

2978796269.png

7.jpg6.jpg

Like it +

Opublikowano

nie pisać że serwer na plikach By RyKoX Bo to tylko SPAM

Pliki Są przerobione więc są bardzo dobre :)

Dużo nowości ale nie dodałem częste eventy !!! :) itp ...

Like it +

Opublikowano

Ninja-Szybki zabójca atakujący z zaskoczenia,Używający letkkich zbroi ......

Hahaha letkkich pojechałeś teraz łokciem po kasku xD

Nie zagram widać ze jesteś małolatem .

Opublikowano

Ninja-Szybki zabójca atakujący z zaskoczenia,Używający letkkich zbroi ......

Hahaha letkkich pojechałeś teraz łokciem po kasku xD

Nie zagram widać ze jesteś małolatem .

Pierdole 1 błędzik i robi masakre mam 13 lat ^^ ale ci to przeszkadza zgłaszam SPAM !!! i nabijanie postów

USUŃ SWÓJ POST !!!

Tutaj dla wszystkich :

Wiek nie ma znaczenia ^^

:angry:

Like it +

Opublikowano

Pierdole 1 błędzik i robi masakre mam 13 lat ^^ ale ci to przeszkadza zgłaszam SPAM !!! i nabijanie postów

USUŃ SWÓJ POST !!!

Tutaj dla wszystkich :

Wiek nie ma znaczenia ^^

:angry:

Masz 13 lat i serio bierzesz się za stawianie serwera? xD

Jeżeli to poważnie jest dedyk(bo o hamachi nie widzę żadnej wzmianki) to jeden ddos i masz po serwerze, gdyż jeszcze nigdy nie widziałam żeby serwer "dzieciaka" miał jakąś przyszłość i z góry przepraszam za określenie, ale nie potrafię inaczej, śmiać mi się chcę. :D Wiesz co to wgl zabezpieczenia, czy pierwszy raz się spotykasz z tym pojęciem?

_____

Szaman-włada wielką inteligencją i wielkim intelektem

to nie jest jedno i to samo?

@down - AHA.

Opublikowano

Masz 13 lat i serio bierzesz się za stawianie serwera? xD

Jeżeli to poważnie jest dedyk(bo o hamachi nie widzę żadnej wzmianki) to jeden ddos i masz po serwerze, gdyż jeszcze nigdy nie widziałam żeby serwer "dzieciaka" miał jakąś przyszłość i z góry przepraszam za określenie, ale nie potrafię inaczej, śmiać mi się chcę. :D Wiesz co to wgl zabezpieczenia, czy pierwszy raz się spotykasz z tym pojęciem?

_____

Szaman-włada wielką inteligencją i wielkim intelektem

to nie jest jedno i to samo?

Wiem to to samo mój błąd serwer jest wpełni zabiezpieczoy czuje się obrażony związku z tym niestety opuszczam to forum, Administracja Obraża Naśmiewa się ;[

Dziękuje i prosze o rozwiązanie problemem z team bo jest hamski !!! niebede sie wypowiadał na ten temat

NARA :P SERWER JEST HAMACHI JEST U GÓRY

Like it +

Opublikowano

Ktoś na tym wgl zagra oprócz twoich kolegów z klasy ? :) najlepiej to nie bierz się za robienie serwerów bo już ci to nie wyszło :D

Opublikowano

Ktoś na tym wgl zagra oprócz twoich kolegów z klasy ? :) najlepiej to nie bierz się za robienie serwerów bo już ci to nie wyszło :D

Serwer Już Działał ale miałem reinstall systemu !!! i nie skopiowałem serwera Grało ok.Zarejstrowanych kont : wtedy było 493 osoby ale serwer działał jeszcze 1miesiąc ogółem to niepoliczyłem Temat Był na Forum **** i niebył takich dzieci takich jak ty pierdolnięte dziecko ^^ dziękuje ...

Like it +

Opublikowano

Serwer Już Działał ale miałem reinstall systemu !!! i nie skopiowałem serwera Grało ok.Zarejstrowanych kont : wtedy było 493 osoby ale serwer działał jeszcze 1miesiąc ogółem to niepoliczyłem Temat Był na Forum **** i niebył takich dzieci takich jak ty pierdolnięte dziecko ^^ dziękuje ...

Twoja kultura powala na nogi . Bez obrazy ale widzę ,że cie matka nie wychowała.

Przykro mi ale muszę ci powiedzieć ,że nie nadajesz się do robienia serwer .

Wojownik-Władający wielką siłą i mocą ... Jedno i to samo ...

Opublikowano

Jak by ostatnie inne były zbroje to bym wpadł na serwer. Za dużo tych hwangów:). Już by stalki były lepsze na ostatnie lvl. Ale życze powodzenia!

Opublikowano

Z chęcią zagram. Tylko musisz ogarnąć trochę ortografie i kulturę.

I jakoś zrozumialej składać zdania ^^ niech też stawia przecinki bo bo bo...

hhhh

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Hahaha i po co tematy usuwasz.

co nie wolno wyrazić swojego zdanie .

(pewnie dostane to jako spam :angry: :mellow: )

Opublikowano

Nie zagram .

Powód : Za dużo tego wszystkiego , dzieciak zrobił ten serwer i nie postoi długo

obstawiam max 2 dni : )

PS : ogarnij ortografię i kulturę . Bo zachowujesz się naprawdę jak dziecko . Trochę powagi . : )

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Serwer hamachi z łączem 10gb/s ? ten internet na lewo z kosmosu chyba ciągniesz.

@ Pliki rykox, pewnie nic nie odbugowane będzie :D

Opublikowano

nie polecam ze względu na administratora. DZIECKO, przyznal sie ze ma 13 lat. co z tym idzie nie umie rozróżniać rzeczy, czesto jest agresywny, chce pokazac swoja sile i kim on to nie jest , 1 co razi w oczy to jego ortografia, ktora jest okrona

Polecam ci bardziej slownik i chodzenie do szkoly, niz siedzienie przy komputerze i bawienie sie w takie rzeczy :))
osobiscie znam osoby ktore maja 13,14,15 lat i linuxem plikami itd sie bawia bardzo dobrze, czasami lepiej niz niejeden dorosly czlowiek. ale ogarniaja ortografie i umia sie zachowac. a nie bedzie wylatywal z tekstem jak wylecial administartor powyzzszego servera.. zacytuje
'

Wiem to to samo mój błąd serwer jest wpełni zabiezpieczoy czuje się obrażony związku z tym niestety opuszczam to forum, Administracja Obraża Naśmiewa się ;[

Dziękuje i prosze o rozwiązanie problemem z team bo jest hamski !!! niebede sie wypowiadał na ten temat

NARA :P SERWER JEST HAMACHI JEST U GÓRY

administracja nawet nie zajrzala pewnie w twoj post. a ty ich oskarzasz ze cie wyzywaja i nasmiewaja..

server jak dla mnie wogole nie wystartuje. pozdrawiam :)

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Prezentacja taka sobie, typowy hamak na gotowych plikach.

Nikt nie mówi że osoba, która ma 13 lat nie może postawić serwera, ale skoro tutaj pokazujesz jaki jesteś agresywny i niezbyt kulturalny to na 100% odbije to się także w grze.

Wystarczy że ktoś wyrazi swoją opinię na ogólnym i zapewne wlepisz mu bana, a przecież każdy wie jacy ludzie grają na privach i jak potrafią zirytować.

Tak czy siak, nie zagram bo w zasadzie nic nowego nie ma.

58815786.jpg

Opublikowano

nie polecam ze względu na administratora. DZIECKO, przyznal sie ze ma 13 lat. co z tym idzie nie umie rozróżniać rzeczy, czesto jest agresywny, chce pokazac swoja sile i kim on to nie jest , 1 co razi w oczy to jego ortografia, ktora jest okrona

Polecam ci bardziej slownik i chodzenie do szkoly, niz siedzienie przy komputerze i bawienie sie w takie rzeczy :))

osobiscie znam osoby ktore maja 13,14,15 lat i linuxem plikami itd sie bawia bardzo dobrze, czasami lepiej niz niejeden dorosly czlowiek. ale ogarniaja ortografie i umia sie zachowac. a nie bedzie wylatywal z tekstem jak wylecial administartor powyzzszego servera.. zacytuje

'

administracja nawet nie zajrzala pewnie w twoj post. a ty ich oskarzasz ze cie wyzywaja i nasmiewaja..

server jak dla mnie wogole nie wystartuje. pozdrawiam :)

Nie będę Go bronił, lecz ty także kup słownik .

Myślę, wiem że piszę się [w ogóle], a nie tak jak ty to zrobiles "wogule "

Opublikowano

rzal i bul

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

"umia" A ty nie znasz zasad poprawnej polszczyzny,prosze Cie jezeli masz pouczac innych to sam rob to dobrze.

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

ludzie zaczeli się kucić

wspomurz

letkkich

Te 3 argumenty uświadomiły mi, że ten serwer jak i autor to FAIL

Jak serwer ma być dobry, jeśli tworzy je 10-letnie dziecko?

Proszę was...

Nie zagram.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Popieram Tanka :D

Serwer to jakaś kpina, niewypał na 100%...

Administrator nie zna podstawowych zasad pisowni, nie mówiąc już o ortografii.

Jak ktoś taki ma postawić serwer? No sorry, ale serwer nie ma prawa bytu.

Również nie zagram i nie polecam ze względu na aspekt wyżej opisany oraz kwestie tego, że takie serwery robi się pod hamachi (staaare pliki...).

Dziękuję i dobranoc :)

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...