Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wbijanie Dywizji i Ligi

RedPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. zastanawiam się ile czasu i ile gier zajęłoby wbijanie 1 dywizji, a potem 1 ligi.

Pytanie jest czysto teoretyczne, ponieważ nie chodzi o mojego skilla, ale o to czy gdy jestem na B3 (Brąz 3) to warto podejmować się S5 (Srebro 5). ile gier musiałbym zagrać na B2>B1 a potem S5. Czy według was warto się tego podejmować, czy po prostu odpuscić sobie, i smurfić?

Opublikowano

Warto podjąć się, czemu nie.

A co do tego ile czasu Ci to zajmie, to wszystko zależy ile będziesz dostawał punktów co mecz i ile będziesz meczy grał dziennie.

Ale 1 dywizja to ok. 6-7 meczy.

279981407253602336505.png
Opublikowano

To zależy bardzo od twojego skilla więc musimy to wsiąść niestety pod uwagę , ponieważ wygrane rankedy równają się zdobyciem punktów a przegrany ranked odjęcia punktów . To jeżeli będziesz spokojnie carrował grę to wystarczy dobre 10 gier na przejście dywizji :)

Opublikowano

Jezeli dodaje Ci mniej wiecej po 20-25 i odejmuje to 7-8gierek.Jezeli 15-20 to 10-11gierek,jezeli mniej to wiadomo ze masz lipe

Najgorzej jest jak jestes w silver 1/gold 1 itp wtedy na 85ptk dodaje Ci po 2-3ptk i tak trzeba wygrac z 5gier

sstwc.jpg

Znawca
Opublikowano

Ja 2dni temu byłem B3 na tą chwile jestem w B1. Bierzesz champy którymi łatwo carrować gre np. ja strasznie lubie carrować gry ap yi. R>Q>R>Q i kazdy team fight wygrany ;)

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Kolega wyszedł z brązu V na gold II, także da się i warto się tego podejmować.

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

Najlepiej jest to robić z kumplem, gdyż wtedy masz pewność, że jedna osoba na pewno umie grać, do tego dochodzisz ty, czyli już 40% teamu :)

Jeżeli chcesz carryować gry, to dobrze by było, gdybyś grał topem i go ogarnął, polecam branie TP, low elo... wszystko może się tam wydarzyć.

Opublikowano

Jeszcze na początku lutego byłem w bronzie IV, na chwile obecną jestem w Silverze IV i ciągle awansuje bez żadnego spadku.

@Topic 35-50 gier, zależy czy będziesz mieć farta :)

Opublikowano

B4 do S2 > 2 tygodnie po kilka h dziennie z czego 3 dni duo z diamentem, jak chcesz to posprawdzać na lolkingu dam ci nick na pw

btw jak juz bedziesz grał duo, mid + jungla, najłatwiej wycarrować całe gry we dwójkę

aaa

Opublikowano

Polecam grać rankedy niż na smurfie, na pewno więcej się nauczysz (oprócz zdenerwowania lekko ujmując;d).

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...