Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam 1-2 osoby do pomocy przy tworzeniu serwera.

marcinekogimek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie szukam 1-2 osoby do pomocy z serwerem. Wpierw chodziło by o to aby stworzyć permy dla poszczególnych rang np.Plebejusz, a że ma być to server survival/sredniowiecze+takie bajery jak spleef,sg(ale to tak tylko dla rozrywki nie jako głowny temat serwa). Serwer niestety nie dedykowany gdyż nie mam takiej gotówki więc będzie to serwer dla 20-30 osób chodź pewnie małe szanse że 30 ale coż.No chyba że ktoś na warunki aby u siebie postawić dedyka, Serwer może się rozwijać z czasem wraz ze wzrostem zaangażowania. No to teraz wymagania:

-osoba ogarnieta(żadne dzieciaki które używają co słowo ku**a itp.) najlepiej 13+ (sam mam 18)

-znająca w miare pluginy(World Edit itd kto wie o co chodzi ten wie,nie musze dalej tłumaczyć)

-Skype lub cokolwiek do komunikacji

- I ostanie to najważniejsze 'chęć' bo nie potrzebuje takich osób które zrezygnują po kilku dniach

Jak ktoś się zdecyduje to pisać na PW dam wtedy Skype czy cuś i obgada się reszte, bo wiem że troche za mało napisałem.A i sam serwer już mam i wszystkie pluginy tylko nie mam przypisanych permissions, nie mam pomysłu i tyle co dać poszczególnym rangom i mało się też znam na samym przydzielaniu permów, liste podam jak ktoś się zdecyduje ew. pomysły na inne pluginy mile widziane :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...