Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Skype Blowa

TheReactivGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, nie wiem czy wiesz ale dla mnie wyzywanie mnie od debili jakoś mnie nie rusza a tylko pokazuje z kim rozmawiam. Widzę że rozmawiam z kimś kto nie jest na moim poziomie inteligencji więc powiem tylko tyle: Tak, oczywiście blow jak zobaczy jakiegoś spamera, którego widzi pierwszy raz, który mu napisał na skype url jakiegoś filmiku, to blow jest na tyle głupi że wejdzie pod ten link, obejrzy filmik i da łapkę w górę ? Hę ? Rly ?! Naprawdę, obrażasz mnie, i jego.

@edit

Proszę, bo widzę że nadużywasz tego słowa: http://pl.wikipedia.org/wiki/Debilizm , wydrukuj sobie i przybij do czoła.

Opublikowano

@up

jeżeli taki 'koks' z Ciebie to podejdź do swojej Matki i powiedz jej to samo, co tu napisałeś.

@Piotrek

Żeby móc przylepić sobie coś do czoła, trzeba najpierw umieć to przeczytać :D

@top

Żeby mieć skype Mandzia to żadna sztuka.

svh03y.jpg

Opublikowano

a co nas to do jasnej cholery obchodzi? dajcie ludziom życiom, nie każdy żyje minecraftem, a TheReactivGame zaraz będzie permik za reklamę serwerowni w nieprzeznaczonym dziale do tego

Opublikowano

To jest fake. Dodalem go do znajomych a ten ma opis ze bedzie nagrywam live z serwera non permium na ktorym gra 5 osob :) Wiec pozdro dla ciebie ;)

Unbenannt.jpg

Sygnaturka wykonania EFCEBE - Jok3rStars [GILDIA DAUN]

Opublikowano

Widzę że ja tu muszę wkroczyć.

tak więc, wypierdalaj.

[cool][cześć]

@mówiłem że muszę tu wkroczyć ;3

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...