Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Matryca

AlerinPoland

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Posiadam uszkodzoną matrycę SAMSUNG LTN156AT02, chciałem kupić nową lecz na allegro są po 250zł i moim pytaniem jest to czy nie lepiej kupić za tą cenę np matową? Mój laptop Asus K52JU.

Coś do 300zł...

Ps. wolał bym jakaś dobrą matrycę nie taką co mi padnie szybko (jakiś tani chiński zamiennik)...
Ps2. Link do przykładu mojej uszkodzonej matrycy: http://allegro.pl/listing/listing.php?string=samsung+LTN156AT02

Opublikowano

Pierwsze pytanie, znasz się cokolwiek na laptopach, matrycach, ogólnie sprzęcie?

Jeśli nie, to polecam wybrać się do najbliższego sklepu komputerowego, porozmawiać z panem który będzie ładnie siedział za biurkiem i doradzi Ci jaką najlepiej matrycę wybrać, moim zdaniem jest to najlepszy pomysł, jak masz zaufany sklep komputerowy bądź znajomego w sklepie, to uwierz mi że kupisz taką matryce taniej niż na tym śmieszny allegro.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to kup i wymień , wszystkie matryce są z Chin bez względu na to dla kogo została zrobiona

100-150 zł , wymienisz sam spokojnie w pól godziny , filmy z instruktarzem znajdziesz sobie na google

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...