Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Silnik Tekkit Lite.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ostatnio postawiłem swój serwer Tekkit Lite (iP:wowcraft.gomc.pl) na hostingu owncraft.pl. Ogólnie wszystko działa tylko jest jeden problem, trudno mi jest nim zarządzać, ponieważ nie mam żadnych pluginów. I tu moje pytania.

1.Czy mogę na hostingu owncraft.pl wgrać silnik Bukkit obok Tekkita Lite i używać pluginów typu Essentials, PermissionsEX, World Edit?

2.Obecnie aby grać na moim serwie używam launchera od pana Zycza (minecraft.zyczu.pl), co jest trochę nie fer. Co muszę wgrać do swojego launchera aby obsłużył Tekkita Lite z tą paczką modów z owncrafta.

3.Gdzie mogę znaleźć mody na tego Tekkita oraz jak je wgrwać.

4.Czy jeśli wgram jakiś nowy mod na serwer to muszę dodać coś do klienta gry?

Z góry dziękuje za

wszystkie odpowiedzi.

Jesli pomoglem daj Like.

Opublikowano

Ad. 1. Musisz raczej do silnika tekkit lite dograć bukkitforge.

Ad. 2. Możesz pobrać Technick launchera w którym masz tekkit, tekkit lite, yogbox itd. (wymaga minecraft premium)

Ad. 3. Mody możesz znaleźć w google :) tak samo jak z poradnikiem jak je wgrywać.

Ad. 4. Jeśli wgrasz nowego moda na serwer to musisz go też wgrać do clienta (inaczej nie będziesz mógł wejść na serwer)

Opublikowano

Dzięki za szybką odpowiedź, ale nie wiem do końca co to ten bukkitforge mógłby mi ktoś to wytłumaczyć?

Jesli pomoglem daj Like.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...