Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minitage]Combat Arms - Gameplay | HD PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grasz lepiej od FrizzEx-a

ładnie zachowana jakość

i jeśli zamierzasz się bardziej w to wkręcić, to kup sobie na początek m4a1 i do tego kolimator, nie graj tym shitem

Opublikowano

ładnie zachowana jakość

i jeśli zamierzasz się bardziej w to wkręcić, to kup sobie na początek m4a1 i do tego kolimator, nie graj tym shitem

Co ty chcesz jak FrizzEx to pro gracz xD

a tak na serio to

jak zamierzasz dalej kręcić to kup lepsza broń wbij trochę rang kup eq na speeda i czekam na wiecej ;]

@up

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=op8HSEZQGxQ

proszę.

Opublikowano

ładnie zachowana jakość

Co chcesz do tej broni :P Banie nawala jak mało kto.

@topic ogółem dobrze, tylko jeśli masz grać tą bronią to nie polecam junka. Lepiej by się sprawdziła na oilu+scope. Jakość filmu bardzo dobra oraz 0 lagów.

btw czym nagrywałeś?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Frapsem, btw czułość myszki mi starcza, w sterach od myszki moge co najwyżej podkręcić troche czułość czy też zmniejszyć dpi odrobinke ;d

Opublikowano

powiem Ci tak...
Nie wiem na cholerę dodajesz PL na końcu filmu.
Gra nie jest po Polsku, Twój komentarz także. A skoro nic nie jest po Polsku, to niema sensu dodawania PL.
Nie nagrywaj frapsem, bo to największe gówno jakie może istnieć.
Nie dość że masakrycznie obciąża komputer, to jeszcze pliki są śmiesznie wielkie... 1 minuta filmu = 1Gb na dysku...

Polecam zainwestowanie w program Mirillis Action!.
Obciążenie kompa praktycznie zerowe, a pliki są 2/3 razy mniejsze w porównaniu do frapsa.
Po obrobieniu +/- 10 minutowego filmu nagranego w HD z komentarzem i waga tego pliku to tylko 300mb ;) (bez konwertowania, sam render.)

Wersję trial dostaniesz tutaj.
http://mirillis.pl/pl/downloads/downloads_action.html

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

@up drogi Panie kolego :), może zacznę tak, po 1. fraps mi systemu w ogóle nie obciąża, przy nagrywaniu mam tyle samo fpsów jak przy normalnej grze, zużycie procka jest minimalne, pamięci ram też mam w zapasie tyle że hoho. Po 2 pliki po nagrywaniu w stanie nienaruszonym ważą tyle ile ważą ale jakoś specjalnie mi to nie zawadza gdyż po wyrenderowaniu ich trafiają do kosza, lub jeżeli są jakieś super ważne to na dysk w mojej nagrywarce ( 2*2TB ), a po 3 filmy po wyrenderowaniu ważą wcale nie tak dużo, ten film jest w jakości hd, całkiem dobry dźwięk, a po wyrenderowaniu waży dokładnie 113mb, więc upload na yt z moim łączem nie stanowi żadnego problemu :). Nie wiem skąd ta nienawiść do frapsa, ale cóż, bywa. Swoja drogą dzięki za alternatywę, na pewno kiedyś skorzystam :)

Opublikowano

może stąd, że nie każdy ma komputer z "nasa" a patrząc po Twoich filmach nagrywasz gry które nie są jakieś specjalnie wymagające, dla tego podałem alternatywę ;)
Powiem Ci że na moim "złomku" nagrywając z Actionem, żadna gra mi nie straszna ;)
Amd Phenom II X4 3.2Ghz
GTX 560TI
Dysk 500Gb
4Gb ramu

Więc jak widzisz, u mnie liczy się każdy megabajt ;)

btw. na Pana trzeba mieć wygląd i pieniądze. :)

Pozdrawiam.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Co ty chcesz od swojego skilla jest w miarę przyzwoity jak i sam filmik :)

btw. Jak w te miny wlazłeś to miałeś szczęście że Cie nie rozwaliły xD

76561198090890807.png

Opublikowano

ale jeśli umiesz grać w strzelanki to w każdej sobie poradzisz ;)

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Co do filmu jakoś filmu zajebista tak jak koledzy up pograj trochę kup m4a1 + colimator wbij jakiś lv i nagraj a będzie pięknie :) Już dawno nie widziałem tak dobrego nie lagującego filmu i bez jebanych dodatków bo to też mnie wkurwia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...