Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić? Help

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co zrobić jeśli wracam zjebany ze szkoły i czasami tracę chęci do życia...

Jak polepszyć sobie samopoczucie?

Bez głupich odpowiedzi :)

Opublikowano

Zagraj w nogę :) Na basen itd Sport dodaje energi

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

z samego rana zjedź sobie jabłko, pobudza lepiej niż kawa i po południu nie będziesz taki "zjebany"

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Ja osobiście nie robię nic wielkiego, aby poprawić sobie humor. To też zależy od Twojego nastroju. Na to ma także wpływ pogoda i nic czasem na to nie poradzisz. Jeżeli czujesz się źle, warto coś z tym zrobić, ale nie zawsze pomaga. Sam nie raz czuje się źle, przez otoczenie. Ale gdy np. jest dobra pogoda, to mam chęci do życia i chcę coś robić. Gdy wracam z szkoły przeważnie, od razu się przebieram , oglądam TV , zjem jakiś owoc, następnie obiad i wchodzę na kompa. Ale też nie mogą być same przyjemności od godziny 18 odrabiam pr. domową powtarzam itd.. idę się kąpać. Czasem wyjdę na dwór, gdy jest dobra pogoda, ale jak jest zimno to nie mam do tego chęci. W sumie tak wygląda mój dzień. Nie robię nic wielkiego. Gdy jest już cieplej wygląda to wgl. inaczej. :)

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Wracasz do chaupy, odpalasz jakąś fajną muzyke i grasz w taki assassin creed, czy jakieś gierki fantasty//przygodówki ^^ Tak aby Cb nie denerwowały w pewien sposób pomaga, jak nie to idź spać i lepiej się czujesz jak wstaniesz ;)

Opublikowano

Dałem like dla tych co uznałem za dobre odpowiedzi :)

Z tym jabłkiem spróbuje to po 1 :)

Muzyka pomaga mi ale tylko na ten czas co słucham później wraca szara rzeczywistość a chciałbym odizolować się od świata żeby nie myśleć o problemach i tej beznadziejnej szkole ( nerwy itd. po zjebanym dniu w szkole).

A ten worek może i dobry pomysł ;]

Opublikowano

Ja to jak wstaje to myślę tylko o pozytywnych rzeczach np.

- zobaczę kolegów w sql .

- szybko odrobię lekcje .

-pójdę na orlika/pogram w gry online z kolegami .

... Ogólnie myśl optymistycznie .

2512d09ed83a816497ec57c.png

Opublikowano

Mi zawsze pomaga zjedzenie czegoś dobrego, co bardzo lubię ;) Możesz sobie coś fajnego obejrzeć, poczytać ciekawą książkę czy też porozmawiać z bliską osobą i wyżalić się jaki to ten dzień był okropny. Czasami nawet najdrobniejsze rzeczy mogą naprawić samopoczucie. Najważniejsze byś zrobił coś w 100% dla siebie i dla własnej przyjemności.

#don't care

Opublikowano

Masz hobby, ulubione zajęcie?

Jeśli nie to znajdź sobie i to rób, poprawi Ci humor.

Sam uwielbiam słuchać muzyki, słucham prawie wszędzie, uspokaja mnie to i napędza ELO!

Opublikowano

Masz hobby, ulubione zajęcie?

Jeśli nie to znajdź sobie i to rób, poprawi Ci humor.

Sam uwielbiam słuchać muzyki, słucham prawie wszędzie, uspokaja mnie to i napędza ELO!

Moje ulubione zajęcie to poszerzanie wiedzy o komputerach i nauka języków programistycznych po to aby później pobawić się w pisanie programów :)

Opublikowano

Moje 2 propozycje

-funny_gif_by_luckygay-d41b0ye.gif

-THE_BEST_GIF_EVER_by_dn4ever.gif

Odpal jakąś grę obejrz film lub zacznij się drzeć na rodziców :D .

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...