Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Server Nadius.pl

Kamaz173

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,poszukuję moda na Nadiusa próbowałem dodać do moda server ale gdy się loguje pisze że zostałem połączony z serverem głównie chodzi mi o BS z moda lub jakiegoś innego który by działał od pandmaka nie działa wyskakuje po injectorze gdy klikam ok po wybraniu okna błąd dbghelp.dll szukałem wszędzie ale nikt nie wie co zrobić ,próbowałem też obejście ale gra się pathuje więc lipa ,horse hack też by się przydał mod od kamera by się przydał za pomoc polecą ++++ :)

Opublikowano

Pobierz SwitchBot 3_0_0_6 by padmak powinien dzialac , a jak bd mial dalej taki blad to sciagnij ten plik ( dbghelp.dll ) i wrzuc do folderu Moj Komputer -> Windows -> system32 w przypadku Win XP , w Win 7 jest to folder Moj Komputer -> Windows -> SySWOW 64 ( wersja 64 bit ) lub tez system 32 ( wersja 32 bity ). Zeby dzialalo ci WH musisz zrobic obejscie , poszukaj na youtube jak sie robi jak nie wiesz. Polecam WH z Balantii.

bez linków wychodzących.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...