Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tilian2- Postac

.BUCZEK.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem wczoraj na serwerze Tilian2 dobiłem 130 lvl po czym się wylogowałem z serwer jakiś czas później loguję się na konto wszystko cacy a tu brak postaci

postaci też nie ma w rankingu a była top6 są na to świadkowie + ss z serwera że taka postać istniała z takim lvl/em

jak nam wiadomo że nie da się usunąć postaci powyżej 86 lub 100 lvl więc jak to możliwe że postać znikła ?

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Siema mam taki problem wczoraj na serwerze Tilian2 dobiłem 130 lvl po czym się wylogowałem z serwer jakiś czas później loguję się na konto wszystko cacy a tu brak postaci

postaci też nie ma w rankingu a była top6 są na to świadkowie + ss z serwera że taka postać istniała z takim lvl/em

jak nam wiadomo że nie da się usunąć postaci powyżej 86 lub 100 lvl więc jak to możliwe że postać znikła ?

Wejdź na ich TeamSpeak'a 3 i poczekaj na któregoś z administratorów i wyjaśnij sytuację. Tam na 100% otrzymasz pomoc.

Adres TeamSpeak'a 3:

forgame.pl

1363701576-U247153.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...