Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Automatyczne działki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, może był już taki temat, ale... Mam problem z automatycznymi działkami.

Używam pluginów

Multiverse-Core, Multiverse-portals, Valut, PlotMe

I teraz gdy chcę zrobić świat działek wpisuje komende:

/mvc plotworld normal -g PlotMe

I gdy wpiszę tą komende, tworzy mi się świat, ale bez działek i są jakieś biomy.. Pomożecie?

Opublikowano

usuń folder z ustawieniami PlotMe, jeżeli to nie pomoże masz może jakieś inne pluginy które uniemożliwiają robienie tego. zobacz też na youtube ten plugin i dokładnie zrób to co oni. jeżeli nie pomoże to masz np. plotme na 1.5.0 a multiverse-core na 1.4.7 sprawdź.

Opublikowano

usuń folder z ustawieniami PlotMe, jeżeli to nie pomoże masz może jakieś inne pluginy które uniemożliwiają robienie tego. zobacz też na youtube ten plugin i dokładnie zrób to co oni. jeżeli nie pomoże to masz np. plotme na 1.5.0 a multiverse-core na 1.4.7 sprawdź.

Usuwałem folder z ustawieniami parę razy, a wersja nie gra roli.

Opublikowano

zła komenda? inne pluginy uniemożliwiają robienie świata plotworld?

Nie zła komenda, robiłem tak jak na filmie YouTube.

Co do pluginu, który robi świat - znam tylko ten.

Opublikowano

To plotme masz spolszczone ?

Zajmuję się Konfigurowaniem Spolszczaniem Pluginów, Spolszczniem Komend. Uczę się pisać pluginy.

Chetnie pomagam w tworzeniu serwerów minecraft.

Hxn.png

Opublikowano

Moze jakies pluginy się gryzą ze sobą , podaj wszystkie.

AuthMe, AutoMessage, AutoSaveWorld, AZRank, ButtonWarp, ChestShop, CraftBookCommand, CraftBookMechanisms, Decpitation, Essentials, iChat, iConomy, LagMerer, letInRain, LWC, mChatSuite, MobArena, MuddersMilk, NoCheatPlus, OpenInv, OtherDrops, PermissionsEX, PlayerStatusSign, PluginMetric, PvPToggle, Reservations, SimpleSpleef, WorldBroder, WorldEdit, WordGuard.

To plotme masz spolszczone ?

Nie, nie mam spolszczonego. Robiłem z filmu YouTube.

Opublikowano

Według mnie lepszym wyjściem jest zrobienie zwyczajnego płaskiego świata, a na nim własne autorskie działki, które wyróżniłyby Twój serwer spośród innych oferujących automatyczne działki. Może trochę roboty, ale wiesz, że coś Cię wyróżnia.

altairbattlefield3assas.jpg

Opublikowano

Według mnie lepszym wyjściem jest zrobienie zwyczajnego płaskiego świata, a na nim własne autorskie działki, które wyróżniłyby Twój serwer spośród innych oferujących automatyczne działki. Może trochę roboty, ale wiesz, że coś Cię wyróżnia.

Dla mnie żaden problem dawać działki ręcznie, ale wolałbym żeby dawało się automatycznie ponieważ, gdyby nie było adminów a gracz by chciał działkę, to lipnie trochę czekać na admina ze względu na działkę. ^_^

Temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...