Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dylemat przy zamianie.

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. Gram na S4 Twierdza i mam dylemat co do zamiany itemków. Ja oferuję Olb. Łuk Żół. Smoka +6 10% lud 3x kd+4 klasowe. ( woj, sura, ninja ) Za Olb. Łuk Żół. Smoka +9 3x kd +4 pod woja ( woj, kryt, powtórki ) oraz 25kd. 1kd to teraz 20kk, ostatnio ceny spadły. Szczerze? Kupiłem ten łuk za 90kk a i tak wiedziałem, że taki Smoczek +9 3x kd+4 dostanę spokojnie bo już nie jeden się na niego sępił. Kończąc ten temat, wydałem 90kk na ten łuk gdy był na sklepie, jest on wartości Smoczka +9 z kd ale koleś mi oferuję jakby 2x Smoczek, bo wychodzi 1kkk. Problem w tym, że archerów jest mało, co się z tym wiąże również łuków a tym bardziej 10 luda. Jak wy byście postąpili ?

Edit: Tak gram archerem. To chyba logiczne w sumie. :P

E9mwj60.png
Opublikowano

Zostaw i ulepszaj na 9. Będziesz miał Diabła i sporo na luda :)

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Opublikowano

Zostaw i ulepszaj. Masz już 10 luda to możesz potem śmiało robić epika. A takto do tego+9 będziesz musiał bony wsadzać...

Opublikowano

Także polecam żebyś sobie zostawił. Wystarczy że troche wydasz kasy na perły i bodzie ale ulepszaj zwojami boga (te co mają 10% więcej na ulepszenie). I po tym na 100% będziesz o kilkadziesiąt KK to przodu.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...