Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Team Fortress 2 Kilka pytan:

TheLexPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 Pytanie: w piątek wpadłem na pewien pomysl aby kazda bron jaka znajde bede zamieniac na metal i wszystkie bronie zamienilem na metal (2 bronie zostaly bo nie mialem do nich odpowiednikow bo trzeba 2 bronie na 1 kalse) i ak sie dorobilem Strange snajpe to podstawowa i 2 czapki i czy warto dalej to robic? Bo troche sie glupio gra podstawowymi broniami ( solder /skautemnajlepiej mi sie gra) Dalej tak robic? Czy sobie zostawiac? (mam premium tf2)

2. Czy da sie zdobyć drwiny/czapki ? bo nw ram juz dlugo w tf2 premium i nic zadnych czapek ani drwin / jesli tak to ile % jest na to (jesli jest to %) ;d

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

1. Podstawowe bronie są w większości najlepsze (z wykluczeniem pyry, i od bólu spaja i meda), ale jeśli jeszcze ich nie doceniasz i nie umiesz z nimi grać to nie ma sensu crafcić, żeby psuć sobie przyjemność z gry. A skoro masz 2 czapki i s snajperkę możesz zacząć nimi handlować na outpoście.

Da się, szansa jest bardzo mała (chyba, że chodzi ci o trejdowanie, to szansa jest bardzo duża, a nawet sięga 100%).

0eab14ddf550.png

Opublikowano

1.Ja nie jade na podstawowych,najlepsze są za osiągnięcia według mnie (stem achievement manager się kłania jeśli chcesz)
2.Da się,ja dropnąłem drwinę "piątka" bez premki

Opublikowano

1.Ja nie jade na podstawowych,najlepsze są za osiągnięcia według mnie (stem achievement manager się kłania jeśli chcesz)

2.Da się,ja dropnąłem drwinę "piątka" bez premki

Powiem ci tyle że dla F2P jest ustalony cykl dropienia itemków po zdobyciu danego achievmentu...

Np. Zdobyłem kiedyś Gibusa (if you know what i mean) i po 20 min wydropiło mi farbę.

Z piątką miałem tak samo ale byłem debilem i sprzedałem potem za czapke noncraft jak już miałem premium.

Więc skoro jesteś F2P i nie znasz się na niektórych rzeczach to radze nie odpowiadać.

graphic.png

Opublikowano

F2p ma taki sam drop, jak premium (może oprócz czapek). To, że po 20 minutach od zdobycia gimbusa wypadła ci farba to czysty fart.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

F2p ma taki sam drop, jak premium (może oprócz czapek). To, że po 20 minutach od zdobycia gimbusa wypadła ci farba to czysty fart.

Nie nie maja taki sam... Moj kolega mial tak samo...

A z piatka to 10 min po achievmencie dla spy dostalem...

graphic.png

Opublikowano

Szkoda, że ani ja, ani żaden z moich znajomych tak nie miał. Według ciebie każdy po jakimś acziwmencie powinien dostawać drwinę? Niestety moja jedyna darmowa drwina to acziwmentowa Wizja Reżysera. iuqgGvK.gif

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Dokładnie,ja stałem bez ruchu z achievementami i po tygodniu wydropiła mi piąteczka...
@Topic
2.Jest ograniczenie iluś tam itemów na tydzień (chyba 12,ale nie jestem pewien) który resetuje się w czwartek,premium z tego co wiem ma tego więcej i częściej dropią unikalne rzeczy (czapki etc) ale zwykłe też na 100% może.Jednak sugeruje kupić premium,bo jeden itemek za powiedzmy 30 eurocentów to nie jest dużo,a będziesz miał sporo itemów/trade/czapki etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...