Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Blad 0x30000016

mora1212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po kilku miesięcznej przerwie postanowiłem wrócić do CA, niestety gdy chce włączyć grę pojawia się błąd :

Fail to update protection modules! - ErrorCode (0x30000016)

Próbowałem aktualizować ręcznie HS, nic to nie dało. Wyłączyłem zaporę i antywirusa. Na forum nie znalazłem rozwiązania tego błędu.

mora1212

kucyksygna.png

Lubisz to?

Opublikowano

Wyłącz zaporę i antyvirusa.

Mój fail. Zainstaluj visual C++. Widziałem ten problem, tam mu kazali udać się do supportu wraz z notatnikiem z dxidag.

Wchodzisz w uruchom, wpisujesz dxdiag potem klikasz1363554509-U683421.png.

Opisujesz im problem i wysyłasz im ten notatnik lub jego treść. Zrób reinstal gry i jeszcze raz zrób to co robiłeś wcześniej(zapory, hsupdate itp)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Visual C++ mam , napisze do nich , ale o ile pamiętam , na odpowiedz można do śmierci czekać :P

kucyksygna.png

Lubisz to?

Opublikowano

Hmmm... niestety nie pomogło, jedynie otworzył się plik z "logami" z dziwnymi znaczkami :/ Nie mam pomysłu , poczekam może odpiszą z supportu.

kucyksygna.png

Lubisz to?

Opublikowano

Hmmm... niestety nie pomogło, jedynie otworzył się plik z "logami" z dziwnymi znaczkami :/ Nie mam pomysłu , poczekam może odpiszą z supportu.

Robiłeś reinstala gry? Możliwe, że niektóre pliki są uszkodzone.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Pobieralem od nowa nawet. Nic nie przynosi efektow.

Wyłączenie antywirusa podczas instalacji oraz instalacja na innej partycji pomogły Dzięki za pomoc.

kucyksygna.png

Lubisz to?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...