Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe menu wyboru postaci - 'tornado'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra robota, ciekawy efekt, ale mi się to osobiście nie podoba. Zamiast tego wolę stary dobry wybór postaci. Baw się bawe dalej :) Lajka zostawiam.

Opublikowano

Dobrze to nie wygląda ale na jakiegoś chamaka może sie nadać good job men , a kiedy jak pokaz tego co będzie ?:>

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Dobrze to nie wygląda ale na jakiegoś chamaka może sie nadać good job men , a kiedy jak pokaz tego co będzie ?:>

Jak natchnie mnie wena, i zrobię.

Że Ci się chce przy cliencie grzebać, to aż dziwne. Dobra robota.

Klient to najciekawsza część zabawy z serwerami, w szczególności root, przynajmniej dla mnie :D

sygnatura2.png

Opublikowano

Quenti nie chcę Cię dobijać, ale nie dziwie się że Ci się nie podoba :D Jak dla to trochę nienaturalne i tyle.

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Takie coś można wykonać w 5 minut , efekt wyszedł ci nie do końca ciekawy :)
Próbuj , próbuj dalej

sygna.jpg

Opublikowano

Takie coś można wykonać w 5 minut , efekt wyszedł ci nie do końca ciekawy :)

Próbuj , próbuj dalej

Skończ pierdolić idioto. Najlepiej wyloguj się z tego forum i już tu nie wracaj.

Gdyby nie pewna osoba to gówno byście mieli frajerzy. Wasz jedyny zakres umiejętności to zapłacić i powiedzieć, że autorskie.

Peace.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Skończ pierdolić idioto. Najlepiej wyloguj się z tego forum i już tu nie wracaj.

Gdyby nie pewna osoba to gówno byście mieli frajerzy. Wasz jedyny zakres umiejętności to zapłacić i powiedzieć, że autorskie.

Peace.

Powiem ci tak ja zrobiłem wybieranie postaci i robię nowe logowanie. A resztę sami zrobili bronie zbroje itp więc się nie rzucaj jak wsza na grzebieniu. Nie wiem co ty chcesz tym osiągnąć. I nie wypowiadaj się jeśli gówno wiesz.

sygna.jpg

Opublikowano

Wygląda to tak jak byś kombinował nad innym a wyszło Ci inne, bo nie wiem do czego to jest podobne, przyciski gdzieś pouciekały. Jak pisałem wygląda mi to na coś co robiłeś innego a wyszło Ci inne coś, taki nie dorób.

Opublikowano

Wygląda to tak jak byś kombinował nad innym a wyszło Ci inne, bo nie wiem do czego to jest podobne, przyciski gdzieś pouciekały. Jak pisałem wygląda mi to na coś co robiłeś innego a wyszło Ci inne coś, taki nie dorób.

Bo nie wygląda jak powinno wyglądac coś mu nie wyszło i tyle :D

Projekt FantasticWorld :

- Pliki [||........]

- Strona [.........]

- Klient [|||.......]

---------------------

Opublikowano

Chodziło mi o inny efekt, to wyszło 'przypadkiem', uznałem że muszę się za to zabrać od nowa z trochę innej strony. Ale że to tornado nawet jakoś wyszło, uznałem że mogę dać, a nuż ktoś użyje. Przycisk w prawo jest usunięty celowo.

sygnatura2.png

Opublikowano

Dokładnie te logowanie z Parim jest dużo lepsze, te jakoś nie przypadło mi do gustu, osobiście już wolę standardowy wybór postaci.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...