Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę wejść koledzy na serwer

MeWake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem poniewaz chce zagrac z kolegami w warcrafta 3 frozen throne nie mamy orginalek . probowalismy przez garene ale jak ktos z nas postawi server to drugi nie widzi a przez hamachi tez tak jest jak ktos wie oco chodzi niech pomoze ;)

Opublikowano

Garena? Hmmm... Te same IP? Sprobuj Tunnel ( Zgadujem ze wiesz jak sie robi ;f ), ew. Off/on neta, rejoin gareny, u mnie dziala

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

probowalem wszystko co piszales a jesli chodzi o ip to mamy inne mieszkamy od sb kawalek ;P a tunnel nie pomaga.. mam u niego czerwony X tunnelujei pokazuje cyferki przypuszczam ze to ping ale nie widze jego gier a on moich, przy latency czaly czas mamy X

Opublikowano

Polecam eurobattle.net

Piracka wersja battle.net a . Gram na niej długo(od 3 lat) i nie narzekam,

Pokoji jest pełno, a żeby stworzyć swój to wystarczy wejść w pokój o nazwie lagabuse.com i pisać /w lagabuse.com !gopub (nazwa rozgrywki) np PL APEM!(potrzeba tylko gproxy, które jest na stronie eurobattle.net)

A jeśli ktoś z was ma odblokowane porty 6112 to możecie klasycznie tworzyć grę.

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

Opublikowano

Nie widzicie siebie, ale widzicie postawione mapy innych? a moze poprostsu zle uzywacie gareny, i tylko ja wlaczaie, a warcrafta z pulpitu?

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

kiedyś jak grałem to nikt nie mógł wejść do mnie na serwa, powodem były zablokowane porty.. nie pamiętam już jak się to robiło, jeszcze miałem Win XP. Poszukaj w google jak odblokować porty w Warcraft III. Być może to wam pomoże :D

AMD Athlon II X4 630 Processor 2.80 GHz / 4.00 GB RAM / ATI Radeon HD 5670 / Zasilacz Thermaltake Litepower Black 500W / Windows 7 32-bit Ultimate / Gigabyte GA-MA770-US3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...