Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaterzy w DayZ

klasiek21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

powaznie rozwazam zakup army 2 z OA dla DayZ.

Slyszalem ze do tej gry sa dość popularne haxy...

Jak sprawa wyglada?

jest gorzej , lepiej , czy tak samo jak w WarZ?

Opublikowano

Są też darmowe, wystarczy poszukac..
Grałem na nich i jak masz cheata w dayZ to jesteś bogiem.Respisz wszystko i masz wszystko, chyba, że grasz z umiarem.
Są mili, pomagający cheaterzy, którzy ofiarują Ci jakąś broń, rzecz lub nawet samochód i są też źli, którzy teleportuja się po całej mapie i zabijają.
Wejdziesz na serwer z Anti-haxem i żadnego cheata nie znajdziesz.

Opublikowano

Cheaterzy w tej grze to serio rzadkość,możesz śmiało kupować.

yao-ming-face-bitch-please_design.png

Słabo,na necie nic nie znajdziesz. Są cheaty,ale płatne

Na necie są same keystealer'y, co do cheatów 4free to jest jeden zwie się YoloHack, ale zostaniesz szybko zbanowany...

Jeżeli chodzi o haxy płatne to Virtual Advantage bypass polecam za 10$ miesiąc.

Grałem na nich i jak masz cheata w dayZ to jesteś bogiem.Respisz wszystko i masz wszystko, chyba, że grasz z umiarem.

Pierdolisz glupoty, na takich cheatach są bardzo częstę kicki, jak włączysz 1 sh00t 1 kill to wywala ci setDamageRestriction, a jak godmode to corrupted data :)

Only płatne haxy dają ci takie możliwości.

Są mili, pomagający cheaterzy, którzy ofiarują Ci jakąś broń, rzecz lub nawet samochód i są też źli, którzy teleportuja się po całej mapie i zabijają.

Całkowicie się nie zgadzam.

W każdym hacku porządniejszym jest anti anti hax ;)

Opublikowano

Tzn? Nie interesuje mnie czy sa platne czy darmowe i czy wgl sa, bo sa w kazdej grze.

Interesuje mnie czestotliwosc ich wystepowania.

WarZ rzucilem prez devsow i przez wszechobecne haxy ktore doprowadzaly mnie do bialej goraczki.

Ponawiam pytanie : lepiej czy gorzej niz w warz?

Opublikowano

Ja spotykam wielu cheater'ów, ale takich którzy rozgrywki nie psują tylko ew. zespawnują sobie akm'a jakiegoś itp. Sam tak gram.

Może jest lepiej niż w WarZ, ale dla odmiany możliwości takich haxów są ogromne. Przykładowo wchodzę na server 60 slotów, włączam sobie admin fucker'a, esp, god mode, resetuje wszystkim eq, teleportuje ich itp to admin nic nie zrobi, bo jak będzie chciał mnie zbanować to kicknie go z server'a, albo wyłączy mu klawiature i mysz (input). :)

Kup sobie ArmA II Combined operations i graj w DayZ, naprawdę w tej grze można przeżyć niewyobrażalne przygody.

@edit

Oczywiście na serverach z bardzo dobrym antihaxem, którego nie możemy złamać za cholere (TheLaughingMan private hive) gra jest całkowicie bez hakerów.

Opublikowano

Tzn? Nie interesuje mnie czy sa platne czy darmowe i czy wgl sa, bo sa w kazdej grze.

Interesuje mnie czestotliwosc ich wystepowania.

WarZ rzucilem prez devsow i przez wszechobecne haxy ktore doprowadzaly mnie do bialej goraczki.

Ponawiam pytanie : lepiej czy gorzej niz w warz?

Nie hacki ani cheaty nie są w każdej grze zobac sobie grę world of tanks 100% wolna gra.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Cześć mam pytanko mógłbyś wysłać mi te cheaty co miałeś ? ponieważ sie wnerwiłem na 1 serwie, angielskim admin mi zabrał 3 helki i powiedział że on admin i tak może więc jak byś mógł wysłał byś mi linka ??

Opublikowano

z doświadczenia na no-cd czasem roji się od haxów ale na steam zapewnie nie ma tylu hackerów ja był kupować i pykał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...