Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Voltarion.net

Zakochany94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Szukam osob do wspolnej gry na tym niemieckim prywatnym serwerze ktory powstal wczoraj.

Tworzymy polska gldie,gramy w jinno

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Możesz podać prezentacje serwera lub gameplay :) bo ma ciekawą nazwę :) no ale tylko nazwę podałeś ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Możesz podać prezentacje serwera lub gameplay :) bo ma ciekawą nazwę :) no ale tylko nazwę podałeś ;)

na youtube znajdziesz filmiki z tego serwera ,przy okazji podskolisz j niemiecki ;d

Z tego co mi wiadomo 99 max a serwer jest medium/hard ale 100% pewnosci nie mam

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/888032-tutdevoltarion/#entry6666662

link do prezki

Serwer nie jest powalający, dużo jest takich polskich serwerów, tak więc zbyt dużej radochy nie będzie z grania na Niemieckim serwerze.

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

Ja mogę zagrać . Client pobrany i wbijam właśnie do gry :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...