Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Advanced Zombie Trainer 1.3.2v

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dziś zaprezentuję zaawansowany trainer , zombie , dla wersji gry 15v (2013-03-17) , niestety nie posiada on force hostera , dlatego żeby działał w multi musisz być hostem .

Instrukcja:

-Ściągamy hack

-Wypakowujemy

-Włączamy grę

-Włączamy hack

-Wchodzimy w lobby

-Używamy interesujących nas funkcji w hack'u

bQyzyy4NM5.png

Download:

http://www.mediafire.com/?glcgyc988fzgb7e

Skan:

https://www.virustotal.com/de/file/bd6648cc0add2e4cc232f0876f0d805d3b3cc62846dddf6ea931110b6911db4c/analysis/1363301700/
Opublikowano

@up

Ten cheat jest niewykrywalny inaczej zaid by go nie wrzucił.

Niewykrywalny?Wszystko da sie wykryć,a pytam sie bo nie chce bana dostać dodatkowa na mp
Opublikowano

System VAC w cod bo2 jest bardzo wyczulony, dlatego są przypadki bana za nic, dlatego nigdy z żadnym cheatem nie czujcie się bezpieczni. Mimo tego wykrywalność tego cheata jest bardzo niska. Co do bana, jest on na całą grę - mp +zom

Opublikowano

Już tutaj napisze bo zaid na priv nie czytasz moich wiadomosci :P External Esp 3.8 zostal wykryty po krótkim czasie,kiedy nastepnego dnia wszedl update ten 6G i tu nażuca mi sie pytanie czy bana dostali ci którzy użyją go teraz czy kto przedtem używal bana też otrzyma?

Opublikowano

To następnym razem w tytule napisz ważne,bo następnym razem dam ci Warna za spam,za to że tu piszesz. Co do bana, możesz dostać go mimo że po updata nie używała go, ale szansa jest o wiele mniejsza niż byś teraz go używał (wykrywalność szacuje na 50 procent)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Odpalam gre, odpalam cheata, wchodze w gre niestandardową, wybieram tranzit i włączam gre (jestem w niej sam). I CO KUR** DALEJ? zminimalizowałem gre, wybrałem w wepon rayguna, kliknąłem set przy kasie I NIC, kasy nawet nie mam ani nic z cheatów które wybrałem! Potem zrobiłem to samo, ale przy wybieraniu rayguna kliknąłem second wepon, kliknąłem set w kasie, patrze znowu do zombie i nie mam ani kasy ani broni !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...