Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Update tabeli w Navi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam backup *.sql item proto z poprzednich plików serwerowych, teraz mam nowe po niemiecku i chciałbym tak zrobić żeby tylko uaktualnić locale name z tego właśnie pliku ale tylko jeden rekord

Próbowałem coś takiego ale ni śmigło

("UPDATE item_proto SET vnum='vnum', locale_name='locale_name' PRIMARY KEY (`vnum`)");
ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_polish_ci;

INSERT INTO `item_proto` (`vnum`,`name`,`locale_name`,`type`,`subtype`,`weight`,`size`,`antiflag`,`flag`,`wearflag`,`immuneflag`,`gold`,`shop_buy_price`,`limittype0`,`limitvalue0`,`limittype1`,`limitvalue1`,`applytype0`,`applyvalue0`,`applytype1`,`applyvalue1`,`applytype2`,`applyvalue2`,`value0`,`value1`,`value2`,`value3`,`value4`,`value5`,`socket0`,`socket1`,`socket2`,`socket3`,`socket4`,`socket5`,`refined_vnum`,`refine_set`,`magic_pct`,`specular`,`socket_pct`) VALUES ('2083" name="Č­ľČ±Ă+3', 'Łuk Czerwonego Oka+3', '1', '2', '0', '2', '52', '1', '16', '0', '20000', '28000', '1', '40', '0', '0', '7', '15', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '65', '194', '21', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '2084', '94', '15', '0', '2');

Za rozwiązanie dam limit

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Spróbuj file Archiverem. Dajesz Convert --> item proto Client -> Server , następnie Otwórz i dajesz ten plik .sql i potem konwertuj.

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...