Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie minecrafta

Szacharf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem chce nagrywać filmiki na yt programem bandicom . Ale gdy włączam nagrywanie to FPS'Y znacznie spadają są od 5 do 8 co mogę zrobić aby się zwiększyły ? PROSZĘ POMÓŻCIE

I od razu wiecie jak na yt mieć dużo sobskrybcji ? Chciałbym mieć własny serwer 24/h

Opublikowano

Zmień program do nagrywania na Action!,wyłącz programy w tle(przeglądarka,skype itp.).

Jeśli masz słaby komputer to i to nie pomoże.

Jak mieć dużo "sobskrybcji"? Musisz tworzyć kreatywne filmiki,nie jakieś "Przygody z minecraft" i najlepiej nic z MC,bo to nudne -,-

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Aby mieć dużo subów, warto by było zrobić jakąś fabularną serię, np. na modach, a nie jak wszyscy, których pierwszy filmik to: "Cześć jestem Noob12, to moja seria, najpierw zaczniemy od wyłupania stone'a...". Serio, jakbym chciał patrzeć, jak się łupie Stone, to wbiłbym sobie na jakiegoś FreeBuilda ;>

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Na minecrafcie się do cholery nie wybijesz, bo wątpię byś nagrywał dla przyjemności. Zrób coś konkretniejszego. W sumie ja bym bardzo chętnie zobaczył może nie serię z fabułą , ale jakąś konkretniejszą coś czego jest mało, chociaż by oprowadzanie po serwerach różnego typu: bierzesz pięć dowolnych i robisz po prostu ranking, albo wbijanie na dowolnego ts'a i zbieranie opinii na temat miencrafta. Ale i tak nie nabijesz więcej jak 100-300 subskrypcji z czego połowa i tak będzie martwa....

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

1. Kupić nowego kompa oczywiście jeśli masz słaby. Najlepiej jak byś podał parametry.

2. Jeśli zasyfiony najlepiej zrobić format.

3. Ściągnij GameBoostera powinien podnieść kilka Fps.

4. Wyłącz programy zbędne w tle.

5. Zmień w MC na jak najniższe detale.

6. Zmień program do nagrywania.. Fraps nawet ok ale nie wiem jak u ciebie będzie żarł tych fps bo u mnie 2-5 fps w dół ;P

Co do Subków najlepiej jak byś nagrywał bez lagów przejrzyście i w hd ale po problemie z 8 fps nie ma sensu wgl nagrywać lepiej kupić lepszy komp i wtedy zacząć nagrywać. Najlepiej żebyś mówił swoim głosem nie lektor Ivona albo pisanie bo to też bezsens nakręć jakiś "Top Ten Minecraft"

Jeśli pomogłem Nie pogniewałbym się za lajka ;)

image.png

Opublikowano

Do nagrywania musisz posiadać dobry komputer, z szybkim dyskiem.

Podaj parametry komputera, może zwyczajnie się nie nadaje. ;)

A z nagrywaniem kolejnej nudnej serii z MC sobie odpuść lepiej... Tego pełno jest na YT.

5465845486.png

Opublikowano

Co do fps, problemem może być komputer, lub po prostu przeciążenie jego .
Jeżeli zamierzasz robić serie minecraft, to jak Risen. odpuść sobie.
Na tym szybko się nie wybijesz, bo tego jest sporo i po prostu staje się aż nudne.
Znajdź coś czego jest mało , albo wymyśl coś oryginalnego.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

FPS Frapsem nie warto nagrywać może bandicam

słaby komp nie nagrasz sobie

a co do nagrywania jak masz zamiar nagrywać na YT z Mc nie polecam ci

jest mnóstwo osób które myślą że się wybiją a tu lipa i nie ma

Opublikowano

Abyś miał dużo fpsów musisz mieć dobrego pc'ta . Kanał na youtube możesz gdzieś zareklamować na jakiś stronkach . Za kilka złotych kupić reklame

mihcio15.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...