Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy battlefield3 multiplayer pociągnie mi na najniższych detalach?

Monekorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytam sięo najniższe detale w multiplayer.Czy gra na nich nie będzie mi się zacinała?

Mój sprzęt:

Karta Graficzna: NVIDIA GeForce GT 220

Procek: Intel® Pentium® Dual CPU E2140 @ 1.60GHz

Ram: 2GB

Jeżeli będzie potrzeba czegoś więcej pisać!

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

2 gb o.O co najmniej 4 gb ram do takich gier

Stary, widzę, że się nie znasz i tylko nabijasz posty. A gdyby miał np. GTX 560Ti i i5 2500K a miał by 2GB, to co, też byś powiedział, że musi być 4GB ???

Monekorek, nie ma szans, że ta gra ci pójdzie. Możesz pograć sobie w CS'a 1.6 ale nie w BF3 !

Opublikowano

Stary, widzę, że się nie znasz i tylko nabijasz posty. A gdyby miał np. GTX 560Ti i i5 2500K a miał by 2GB, to co, też byś powiedział, że musi być 4GB ???

Monekorek, nie ma szans, że ta gra ci pójdzie. Możesz pograć sobie w CS'a 1.6 ale nie w BF3 !

tak. Bf3 potrzebuje przynajmniej 4gb ramu i wiem to po sobie. Na 2 klockach ramu na starym sprzecie mialem straszne dropy fps po dokupieniu kolejnej dwojki dropy ustaly. (chyba ze zalezy tez jaka pamiec ja mialem DDR2 800)

Kolego. Jest zalozony specialny temat do takich pytan. Wg mnie kazdy taki nowo zalozony temat o takiej tresci powinien byc karany warnem >.<

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Dobra to już wiem, że w Multi nie mam już po co grać...

A ostatnie pytanie.

Single player.Czy jeżeli wszystkie ustawienia zmniejsze do minimum to gra pójdzie bez zacinania się?Jeżeli to pomoże mogę grać w trybie "okienkowym"

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

GT220 to scierwo a nie gpu co najwyzej mozesz odpalic mario w 720p bez lagow.

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

tak. Bf3 potrzebuje przynajmniej 4gb ramu i wiem to po sobie. Na 2 klockach ramu na starym sprzecie mialem straszne dropy fps po dokupieniu kolejnej dwojki dropy ustaly. (chyba ze zalezy tez jaka pamiec ja mialem DDR2 800)

Kolego. Jest zalozony specialny temat do takich pytan. Wg mnie kazdy taki nowo zalozony temat o takiej tresci powinien byc karany warnem >.<

Ok, ale i tak w tym przypadku Monekorka i tak 4GB by nic nie dało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...