Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]POSZUKUJE PLUGINU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje pluginu na rejestracje i logowanie ktory bedzie pokazywal w konsoli dane gracza, lub w jakimś pliku. PROSZE O POMOC , LIMIT LIKOW przez nawet tydzien.

card.png
Opublikowano

Plugin zwie się Authme. Według mnie jest najlepszy z pośród dostępnych. Link podano wyżej. Masz tam możliwość rejestracji, od rejestrowania, ustawienia, aby z jednego IP mogło być tylko jedno konto oraz będziesz widział jeżeli ktoś będzie miał 2 konta.

altairbattlefield3assas.jpg

Opublikowano

Chodzi ci o adres e-mail (jeśli wymagany), IP oraz (o zgrozo) hasło?

Sory, wszystko dobrze zakodowane, szanse na to są nikłe, a pluginu, który bezpośrednio wywali ci wszystkie te informacje lepiej nie szukać, bo co, jak ktoś się włamie na serwa?

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Co chodzi o CrazyLog nie polecam, są duże błędy i w ogóle według mnie to ten plugin jest słaby. Najlepszy jest AuthMe i tyle :).

logo.png

Opublikowano

Nie jestem pewien ale jak połączysz AuthMe przez MySQL to możliwe że bedzie hasła widać bo kolega kiedyś miał authme połączone ze stronką servera ale zmienił na xauth bo było dane widać ale nie wiem gdzie to się sprawdza.ale na servie VPS czasami jak ktoś źle wpisze /login hasło dajmy że wpisze /lohin hasło to czasami widziałem hasła graczy i as naprawdę beznadziejne np. elo123 lub nick dajmy Henio1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...