Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chomikuj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich pisze ten post z zapytaniem jak pobierać z chomikuj za free wiem że tego

jest masa ale nie udało mi się nic znalesc więc zwracam się z pytaniem na mpcforum z góry dziękuje :)

Opublikowano

Co tydzień zmienia ci się transfer np z 23 mb na 50 mb, ale to się nie sumuje

Pliki 50mb + wymagają zapłacenia ;/

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Niektóre chomiki mają ustawiony free transfer na niektóre foldery, wtedy możesz od nich pobierać za darmo ale musisz być zalogowany, w google łatwo takie znaleźć.

Możesz również sam uploadować lub chociaż chomikować pliki, wtedy też wpada trochę punktów, które możesz wymienić na transfer.

obraz24.png

Opublikowano

Tak jak UP'y

Polecam też pochodzić po chomikach i powciskać "zachomikuj" wtedy te pliki/foldery będziesz miał na swoim chomiku i jak ktoś pobierze to dostajesz punkty, które możesz wymienić na transfer. Ja tak zachomikowałem od innych 120giga plików i sporo mam tych punktów bo 91090+;p

photo261314.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...