Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl najlepszy fb mało wykrywalny

Kakan16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bana 100% nie dostaniesz jak nastawisz fb i będziesz siediział na kompie i zaglądał powiedzmy co 1 min. Ja tak robie od 2 msc i bana nie mam. Używam fishbota w kamer modzie.

fs_pc.png

Opublikowano

ja swojego czasu też używałem na Kamermodzie. 2h mnie nie bylo przy kompie. przyszedlem na doslownie 5 min i jak mialem odchodzic GM napisal " jak tam rybki" ;D. od tego czasu nie czitowalem ;D. ale jak bedziesz siedzial przy kompie to nic Ci sie nie powinno stać

xxx

Opublikowano

Wszystkie fb teraz są tak samo wykrywalne...to już zależy od tego jak często Gm się pojawia. Ja stawiam po 2 chary normalnie w mieście, wychodzę, łowią sobie po 2-3 godziny i jest gitara. Na razie nie musiałem robić następnych postaci. 1 dostała bana, ale chyba tylko dlatego, że łowiłem poza miastem. W mieście bardzo rzadko sprawdzają.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Ustawienie w kamermodzie wykrywanie gm'a i ustawienie opcji "quit" może uchroni od Bana? Działa to?

nie dziala niestety. ja mialem juz 6 kont zabanowanych bo nie zawsze mam czas siedziec przy kompie w tym dostalem tez bana na glownej postaci 55lvlu z eq+9 i 40kk bo bylo na tym samym koncie email ;/ radze uwazac z lowieniem bo czasem gm nie sprawdza przez 2-3 dni a czasem sprawdza pare razy dziennie. a wie ktos czy gm sprawdza w m2 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...