Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] iMetin

Kogo_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem otóż od dzisiaj przestał działac mi serwer imetin mam blad podczas laczenia sie z serwerem malo tego nie dziala mi strona serwer i ts3 Rozmawialem z innymi ludzmi i im normalnie dziala tylko mi i koledze obaj mamy internet z neostrady przez liveboxa wszystkie strony yt dzialaja tylko strona imetina ts3 itemina i serwer imetina nie dziala... Prosze o pomoc

Opublikowano

problem w tym ze u innych dziala tylko u mnie i kolegi nie dziala. Ani serwer ani ts3 imetina ani stronka mozecie sobie wejsc i sprawdzic czy u was dziala...

www.imetin.pl

Opublikowano

Usuń ciasteczka lub zmień przeglądarke.

Ewentualnie możliwe ,że to wina neostrady

zmiana przegladarki nic mu nie pomoze poniewaz tak jak wspomnial nie moze sie polonczyc z serwerem. Probowales zresetowac ruter?

Opublikowano

Bana na ip nie wyłapałeś?

Y, jakoś im się ranking spitolił, albo włam czy co ;d 235 top 1 a 249 top 2 ;o

Opublikowano

wejdź w 192.168.1.1 --> zaawansowane --> zapora sieciowa i tam powinno być Niski (przynajmniej ja tka mam) jeśli masz inaczej to zmień, resetnij liveboxa i sprawdź czy zadziała.

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Bana na ip nie wyłapałeś?

Y, jakoś im się ranking spitolił, albo włam czy co ;d 235 top 1 a 249 top 2 ;o

To ranking z areny pvp :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...