Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co zmienić ?

Malinczik_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w NS grałem ok. rok temu, nudzi mi się jak cholera i myślałem o powrocie do gry.
Wygrzebałem stare konto 56 lvl miecznik i teraz pytanie ...
Czy w ogóle opłaca się jeszcze grać ? Nadal gra jest Pay2Win z masą dzieci ?
Moje EQ:

09253821468277133043.png

SP 1 +1, SP2 +0 - wiem że cienko.
Co mam zmienić w tym EQ ? Jakie resy kupić, na wydanie mam ok. 20kk, nie mam żadnego krzaka ani nic.

Proszę o pełne nazwy itemów (dawno nie grałem).

Pozdrawiam!

Opublikowano

Masz bardzo ładną zbroję i miecz.

Polecam ci ją sprzedać za ok. 1,5kk-2kk i kupić jakąś na 55lv z rajdu xysen.

Z mieczem pochodź do 63lv po czym go sprzedaj i kup dobrego zabójcę.

Ulepsz SP1 min. do +5 i koniecznie zrób lub kup Krzyżowca.

Pozdrawiam

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Ta zbroja moze na nb zeszlaby za 1.2-1.3kk, ale nie wiecej i raczej dluzszy czas by siedziala na nb. Porownaj sobie swoja zbroje z odwaznym obronca, aczkolwiek radze ci oszczedzic na tej zbrojce, a dlaczego to nizej.

Z elvinem chodz do 70lva, kup sobie lepsza kusze, zebys na crusie dobrze bil. Na zabojce nie zmieniaj, nie oplaca sie. Zainwestuj w loopa, z loopem chodzisz do 90lva, ew na 85 mozna zmienic. A z sp to na ten czas pasuje ci zrobic sp3, abys mial na lod. Pamietaj, najpierw zajmij sie eq, w dalszej kolejnosci sp.

A co do Pay2Win, tak nadal to jest i sie to nie zmieni.

Opublikowano

Ta zbroja moze na nb zeszlaby za 1.2-1.3kk, ale nie wiecej i raczej dluzszy czas by siedziala na nb. Porownaj sobie swoja zbroje z odwaznym obronca, aczkolwiek radze ci oszczedzic na tej zbrojce, a dlaczego to nizej.

Z elvinem chodz do 70lva, kup sobie lepsza kusze, zebys na crusie dobrze bil. Na zabojce nie zmieniaj, nie oplaca sie. Zainwestuj w loopa, z loopem chodzisz do 90lva, ew na 85 mozna zmienic. A z sp to na ten czas pasuje ci zrobic sp3, abys mial na lod. Pamietaj, najpierw zajmij sie eq, w dalszej kolejnosci sp.

A co do Pay2Win, tak nadal to jest i sie to nie zmieni.

No nie wiem czy z tym Elvinem wytrzymam do 70 lvl'a, SP3 za bardzo nie chce robić bo nie potrafie tym grać, berserker moim zdaniem lepszy.

Loop ? Co to jest ?

Co do ulepszania Warriora, może lepiej kupie jakiegoś +13 z racji iż jest to uniwersalne SP (pvp, lod, pve).

//edit

+ jakie RESY ?

Opublikowano

Loop to najlepsza z broni z 70lv, chodzisz z nia do 90 lub na 85 mozna zmienic. War na pve jest jako tank, nie jest ofensywny przyciwko mobom, lod jako luracz, do pvp tez dobry, aczkolwiek, blade jest lepszy. Skoro juz chcesz wbijac lv bez crusa, to jednak zabojce bedziesz musial kupic, ale niekupuj zadnego drogiego, tak aby ci starczyl do 70lva. W tym wszystkim, co pisalem glownie chodzilo mi oto zebys nie musial inwestowac w zabojce, jako ze expilbys na lod crusem. No ale skoro tak stawiasz sytuacje to musisz sie liczyc z troszke wiekszymi kosztami.

PS.

Kup sobie maske x zamiast monokla.

Opublikowano

Tak czy siak bedziesz musial kupic/zrobic resy na wszystkie elementy, czy to teraz czy to pozniej. Polecam te z przepisow B, dosc sporo kosztuja, ale 10% robi swoje, szczegolnie kiedy jest sum6 (2x 70% buty i rekawice). Na ten czas resy na mrok i ogien, pozniej swiatlo i woda. Podalem przyklad kolejnosci, mozesz sobie obrac kolejnosc jaka chcesz, aczkolwiek mrok jako pierwszy.

Opublikowano

Noo reski na mrok to przydadzą Ci się do robienia sp3 i na LoD :) Potem chyba raczej reski na światło bo sp4 to miazga bez resa. Aniołki w 1 cp mają to uderzenie, a później Yaki. Kup Maske X zamiast monokla bo monokl jak widzisz nie daje nic poza wyglądem. Czapka to rogi bawoła się mogą przydać no chyba że srasz hajsem to czapka małpy. 11-12kk to raczej dobra cena za Berka :) Dla mnie lepszym wyjściem było by go kupienie niż robienie. W Crusa też tam możesz zainwestować ale jak chcesz szybciej dropić piórka na szopach to odpuść Crusa no chyba że taki 20j aby był jakiś tam na rajdy. Kup sobie biżuterie z chyba DC (Nie pamiętam za bardzo) one są tam na 53, 54, 55 lvl i z bonusami na HP :) po 200k za sztuke więc około 600-700 to raczej nie jest problem

Opublikowano

Musisz sprzedac ta zbroje u7 jest ladna ^ _ ^ pozniej odwazny obronco i cisniesz tak jak powiedzial zielak pozniej z elvinem do 70lvla i loop :D

dalej to juz bajka :P

Nastepnie reski i SP koniecznie SP3 pod LoD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...