Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lurowanie szopów

GamePek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko, szopy jak wiadomo same atakują, ale kiedy chce zlurać cały spot (las klonowy górny lewy róg) to mniej więcej przy połowie lura szopy mnie ignorują i muszę je zaczepić spacją, co utrudnia sprawę bo wtedy muszę na chwile przystać.

Czy jest jakiś limit mobów, które mogą gonić, a może mam jakiegoś buga?

98038953939237349491.jpg
Opublikowano

To nie bug. Limit mobow agresywnych, leca za tb jest- niewiem dokladnie ile. Nic na to nieporadzisz, musisz raz ze spacji klepnac kazdego, wtedy dopiero caly spot lurniesz. Innego wyjscia niema. Tak jest z golebiami- walniesz 1 to 4 czy tam 5 pozostalych leci za toba, ale dalej tez sa wiec lurujesz nast ze spacji, bo nie leca za tb, a te ktore niezignorowaly cie odlatuja i trzeba je ze spacji.

Innymi slowy, jezeli to jest duzy lur, innego wyjscia niz walniecie wszyskich mobkow ze spacji niema, zeby zebrac je wszystkie do kupy. Nie dotyczy lod ^_^

@2down & 3down

Bez jaj, spamerzy!! W dodatku czytac nie umieja!

Opublikowano

Ja robie tak

1363632728-U58387.jpg

Po czarnym spocie wale jakies słabsze aoe, a po różowym spocie wale lasta i tak wkółko

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Uczeń
Opublikowano

Jak pisał ktoś wyżej jest to limit mobów agresywnych który wynosi 5 mobów, ale możesz go zwiększyć biegnąc z petem i parterem wtedy ten limit wzrasta do 15 :P z samym petem może gonić Cię ma 10 mobów

18706.png
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...