Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka broń dla soldiera ?

kanohren21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja gram z takim zestawieniem m16 + rozbojnik rufina (bronie zdobylem ze skrzyn)

M16 czyli reskin super maszyny do pisania Tomka jest do walki na krotki dystans , zas rozbojnik (reskin super armaty Harry'ego) na daleki. Polecam taki zestaw Super maszyna do pisania Tomka + Super reczna armata Harry'ego + bomba Billa. Jezeli nie wiesz co to jest re-skin badz nie znasz ich za duzo zapraszam do przejrzenia tego poradnika mojego autorstwa http://www.mpcforum.pl/topic/859863-pytanie-lista-reskinw/ .

Opublikowano

M16 to reskin Uber Ratunku Rudolfa.

Polecam ci tą drugą broń. Możesz też do tego dokupić jakiś karabin na daleki zasięg.

To ci powinno wystarczyć do gry.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

M16 to reskin Uber Ratunku Rudolfa.

Wut ? o.O Chciałeś chyba powiedzieć że Super Maszyny do Pisania Tomka :) AK-74 jest reskinem Uber Ratunku Rudolfa ;D

@TEMAT

Polecam Super Maszynę do Pisania Tomka/Uber Ratunek Rudolfa lub ( jeśli nie szkoda Ci kasy ) M16/AK-74 :) Do tego oczywiście, standardowo Bombę Billa/Stalowy Granat Ręczny. Pozdrawiam, BFH Polska ;) P.S. Pomogłem ? Daj + ^^

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Wut ? o.O Chciałeś chyba powiedzieć że Super Maszyny do Pisania Tomka :) AK-74 jest reskinem Uber Ratunku Rudolfa ;D

To na to samo wychodzi, bo tak samo AK jest takie samo jak super maszyna do pisania tomka.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@TEMAT

Polecam Super Maszynę do Pisania Tomka/Uber Ratunek Rudolfa lub ( jeśli nie szkoda Ci kasy ) M16/AK-74 :) Do tego oczywiście, standardowo Bombę Billa/Stalowy Granat Ręczny. Pozdrawiam, BFH Polska ;) P.S. Pomogłem ? Daj + ^^

Ok.. tylko jeszcze pytanko do super maszyny do Pisania Tomka :) (czy jak to tam) jaki ma zasięg jaki damage na srednim,bliskim,dalekim dystansie ? ile mniej więcej kosztuje ? :D

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Moja wiara mówi mi bym doradził ci byś nie brał żadnej broni ! przecież nikt nie chcce ginąć Bóg nas stworzył by żyć ! więc spór między national a royal można rozwiązac dyplomatycznie :)

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

M16 / Ak74 i jakiś pistolet na daleki.
Nie opłaca się kupować LKM na daleki zasięg.

Możesz zamiast Ak74 kupić Uber Ratunek Rudolfa
A zamiast M16 kupić Super Maszynę Do Pisania Tomka

1363807594-U871302.png

Opublikowano

Ok dzięki ;) wybrałem najemnicze AK47 z luneta ;) a na daleki Sprężona kruszarka Coena ;) co o tym myslicie ? :P

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Najemniczy?! Ta broń nie różni się niczym od standardowej broni.
Kup po prostu AK74 lub Uber Ratunek Rudolfa
A pistolet: Uber Faworyt Gerrarta

Zmarnowałeś tylko foundsy zakupując te bronie.

1363807594-U871302.png

Opublikowano

@UP

Nie przesadzaj. Najemniczy Ak-74 z lunetą ... No, to nie był trafny wybór :/ Zgadzam się, ale co do LR Pistola to jest ok. Jeżeli mu pasują takie bronie, to niech gra. Pamiętaj, że my mieliśmy tylko doradzić ;)

P.S. Nie foundsy tylko Fundsy :) Hehe, literówka xD

BFH Polska ;)

Opublikowano

serio Ak z lunetą najgorsze co mogłeś wybrac. jęzeli pamiętam ono jest na daleki dystans a według mnie lepszy na daleki dystans jest pistolet:) Zwykle AK by było o niebo lepszym wyborem

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

@UP

Proboszczu, masz słabą pamięć. Czy twoi parafianie o tym wiedzą ? :D

Najemniczy Ak-74 z lunetą jest reskinem siekacza Charliego w wersji Super ... Więc jak może być na daleki dystans ??? x) Nadaje się tylko na średnią odległość :)

BFH Polska ;)

Opublikowano

M16 / AK74 a do tego jeszcze dajemy pistoleta na daleki zasięg Uber faworyt gerharda / Super ładunek ludwika

:)

Opublikowano

@UP

Super Ładunek Ludwika jest na średni dystans, geniuszu. Najpierw dowiedz się więcej o BFH, potem udzielaj normalnych odpowiedzi ... Super Ręczna Armata Harrego jeśli już. I po co do cholery M16/AK-74 ? Wydawać 2 razy więcej Funds tylko za zwykły reskin ? Nie lepiej Super Maszynę do Pisania Tomka/Uber Ratunek Rudolfa ? -.-

BFH Polska ;)

Opublikowano

@UP:

Deal of the Day nie wiem, może słyszałeś...

A jeżeli chodzi o zestaw broni dla solidera to najlepszym (a przynajmniej jednym z najlepszych) jest: SR SMG + LR Pistol + GRANAT! O którym zapomnieliście.... :(

Reasumując, najlepsze zestawy dla solidera NAT/ROY

Solider National:

AK74/Uber Ratunek Rudolfa/Ratunek Rudolfa

+

Uber Faworyt Geharta(?) lub zwykły

+

STALOWY GRANAT RĘCZNY

Solider Royal:

M16/Super typewriter lub zwykła

+

Super Armata Harego lub zwykła

+

BOMBA BILA

^Kliknij, ciutke wyżej ^

Opublikowano

@UP:

Deal of the Day nie wiem, może słyszałeś...

Tak, słyszałem. Autor raczej nie będzie czekał cały miesiąc - jak nie więcej - tylko po to, aby kupić Ak-74/M16 ... Lepiej kupić Uber Ratunek/Super Tomka. Poza tym - on już kupił broń ... Nie wiem, po co to piszecie :/

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...